Konferenssiliiga to 14.07. klo 20:00

Dila Gori - KuPS

KuPS on tukevasti kiinni jatkopaikassa eurokentillä! Pysyykö maali puhtaana myös vieraissa?

KuPS sai avausosassa niistettyä makoisan voiton, kun se kohtasi Dila Gorin ensimmäistä kertaa. Vierasottelu Georgiassa on kuitenkin huomattavasti vaikeampi paikka. Veikkausliiga-kärki oli kehissä kotimaan pääsarjassa viikonloppuna, kun isäntä puolestaan on saanut avauskamppailun jälkeen huilata ja palautella kaikessa rauhassa. Toki KuPSilla on toiseen matsiin tultaessa tukeva parin osuman johto, mutta on muistettava ettei vastassa ole rupusakki.

Vaikka Dila Gori ei lopulta avausottelussa onnistunut Kuopiossa maalia iskemään, oli joukkue ajoittain vaarallinen. Muutama erinomainen yksilö joukkueella on heittää kehiin, vaikka peräti kahdeksan maalia Georgian pääsarjassa viimeistelleen laitapelaajan Vagner Goncalvesin siirtyminen muualle olikin iso takaisku ainakin maalintekopotentiaalin kannalta. Suomalaisjoukkueet eivät isäntien onneksi ole perinteisesti kovin hyvin eurokarsintojen vierasmatseissa menestyneet. Onko Simo Valakarin KuPS poikkeus?

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kuopiolaisilla ei ole mitään tarvetta lähteä höntyilemään vieraskentälle parin maalin johtoaseman tuodessa mukavasti turvaa. Tuoretta jalkaa joukkueella riittää viikonloppuna 4–0-numeroin voittamastaan Lahti-ottelusta huolimatta. Pelaajatilanne on erinomainen ja KuPS pystyy tässä tilanteessa tekemään isäntien jatkopaikan tavoittelusta todella haastavaa. Pallonhallinta on taatusti kotijoukkueella, mutta kovin tehokkaasti se ei ainakaan Kuopiossa päässyt maalipaikoille.

Kuopiolaisittain tuleva ottelu on puolustustaisto, joskin joukkue saattaa saada paikkansa vastaiskuista. Pelivalinnaksi otetaan, että maaleja syntyy alle 2,5. Tasapeli haiskahtaa hieman, mutta kerroin ei houkuttele tarpeeksi. Tee tästä pelitili Sportazalle ja iske Uhmapelaajien apajille maalimääräbetseissä!

10 euroa pelirahaa