Grand Slam la 21.01. klo 10:00

Dimitrov - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Emämoka kertoimissa! Novak Djokovic: “turnauksen jatkuminen kiinni jumalan avusta”

Lauantaiaamun kuuma kysymys on Novak Djokovicin pelikunto. Vaikka serbialainen on taistellut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan tuloksellisesti suvereenit voitot, ovat ne vaatineet veronsa. Jonkinasteista loukkaantumista selvästi on havaittavissa, mitä ei voi betseissä olla huomioimatta. Voiko Grigor Dimitrov jopa pyyhkiä serbilegendalla lattiaa?

Dimitrov ei ole pudottanut tässä turnauksessa ensimmäistäkään erää ja mies on ollut koko kauden alun loistavassa vireessä. Ei ole väärin sanoa, että kokenut 31-vuotias bulgarialainen on pelannut parasta tennistään pitkään aikaan. Oikeastaan nousukiito käynnistyi jo viime vuoden puolella, kun mies ylsi Wienissä aina välieriin saakka kaatamalla matkallaan esimerkiksi Andrei Rublevin.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Erityisesti Dimitrovin toisen kierroksen ottelu australiassa lupaa todella hyvää – Laslo Djere jäi täysin jalkoihin erin 3–0 (6–3, 6–2, 6–0) bulgarialaisen käsittelyssä. Edellisen kerran Dimitrov on onnistunut voittamaan Djokovicin hieman vajaat kymmenen vuotta sitten Madridin massalla. Nyt olisi heti perään loistosauma, sillä serbialainen ei todellakaan ole sataprosenttisessa kunnossa.

Tavallisesti erinomaisesti liikkuva supertähti liikkui kentällä Enzo Couacaudia vastaan todella kankeasti ja ajoittain näytti jopa sille, että Australian avoimet ties kuinka monta kertaa voittanut legenda ei pysty edes matsia pelaamaan loppuun. Djokovic on sanonut edellä mainitun ottelun jälkeen, että “turnauksen jatkuminen on kiinni jumalan avusta”.

Uhmapelaajat ei tietenkään toivo Djokovicille mitään huonoa, mutta Dimitrovin kautta tarjotut tasoituslinjat kertoimineen ovat totaalinen emämunaus. Kukaan ei tiedä hallitsevan Wimbledon voittajan kuntoa pelipäivänä – todennäköisesti ei edes mies itse. Pelivalinnaksi lapioidaan maksimipanostuksella Dimitrovin voittoa tasoituksella (+6,5 peliä).

Betsaa Bruinsia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Games Spread – Grigor Dimitrov +6,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Games Spread – Grigor Dimitrov +6,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.