KHL su 31.10. klo 16:10

Dinamo Minsk - Salavat Julajev Ufa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättäkö Dinamo Minsk suomalaisten tähdittämän Ufan?

Yksi kauden suurimmista positiivista yllättäjistä Dinamo Minsk isännöi jälleen vahvaa kautta pelaavaa Salavat Julajev Ufaa. Minsk majailee läntisen konferenssin neljännellä sijalla ja erityisesti joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta. Ufa puolestaan pitää hallussaan itäisen konferenssin kolmatta sijaa, mutta joukkue on hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan.

Dinamon kausi on ollut toistaiseksi vahva, mutta viime otteluissaan joukkue on horjunut muun muassa heikkoja Admiral Vladivostokia ja Amur Habarovskia vastaan. Joukkue elänyt tällä kaudella pitkälti hyökkäyspelinsä kautta ja erityisesti Maltte Strömwall ja Mario Kempe ovat kannatelleet joukkuetta harteillaan. Puolustuspelillisesti Dinamosta löytyy reilusti puutteita ja lisäksi joukkueen erikoistilannepelaaminen on ollut läpi kauden todella keskinkertaista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
No Harti 🇫🇮, no party

Ufa on ollut yksi kauden tehokkaimmista joukkueista. Sakari Mannisen, Markus Granlundin ja Teemu Hartikaisen johdolla joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut tuhoisaa niin ylivoimalla kuin myös tasaviisikoin. Myös joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut loistavasti, sillä Ufa on päästänyt yhdessä Metallurg Magnitogorskin kanssa vähiten maaleja koko sarjassa.

Molempien joukkeiden alkukausi on ollut vahva, mutta viime aikoina sekä Dinamolla että Ufalla on ollut tuloksellisesti vaikeampaa. Dinamo on pystynyt hyödyntämään heikentynyttä läntistä konferenssia edukseen, kun muun muassa TsSKA Moskova ja Lokomotiv Jaroslavl ovat alisuorittaneet alkukaudesta. Ufa puolestaan kamppailee tällä kaudella todella kovatasoisessa itäisessä konferenssissa. Materiaaliltaan ylivertaiselle Ufalle tarjotaan otteluun maukasta kerrointa johon on syytä tarttua. Pelivalinnaksi nostetaan Ufan voitto (1X2).