Grand Slam su 16.07. klo 16:00

Djokovic - Alcaraz

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kutkuttava huipennus! Kyykyttääkö Djokovic toisessa Grand Slam -finaalissa peräkkäin Alcarazia?

Wimbledonin finaali on tasokas myös tänä vuonna. Voisi olettaa, että Carlos Alcaraz tarjoaa Novak Djokovicille kovemman haasteen kuin Nick Kyrgios viime vuonna teki. Tällä hetkellä serbialaislegenda on kuitenkin sellaisessa lennossa, että pysäyttäjää ei ole olemassa. Alcaraz pumppaa varmasti peruslyöntejä samanlaisella laadulla kuin tähänkin saakka turnauksessa, mutta kokeneen Djokovicin kärsivällisyys, rytmittäminen ja kestävyys ovat vielä inasen liikaa.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja ota 25€ ilmaisveto Wimbledon-finaaliin.

Djokovic pystyy hyödyntämään vastustajiensa lyöntinopeutta sellaisella tavalla, johon ei yksikään toinen pelaaja ole ikinä kyennyt. Tästä on saatu osviittaa finaalien lähestyessä ottelusta toiseen – tuoreimpana esimerkkinä lyhyeksi jäänyt taistelu Jannik Sinneriä vastaan. Nuori italialainen räpiköi minkä pystyi, mutta Djokovicin vahvuus oli liikaa ja Sinner lähti laulukuoroon suoraan kolmessa erässä.

Tuorein matsi Djokovicin ja Alcarazin välillä nähtiin Ranskan avointen finaalissa. Kuten tiedetään, tuolloin pelattiin massalla – alustalla, joka ei todellakaan ole serbialaiselle ihanteellisin. 36-vuotias konkari kyykytti kuitenkin 16 vuotta nuorempaa Alcarazia varmoin ottein ja irrotti voiton lukemin 1–3 (3–6, 7–5, 1–6, 1–6). Ovatko erot nurmella vielä suurempia kuin Roland-Garrosissa?

Kahdeksatta mestaruuttaan Wimbledonissa metsästävälle Djokovicille riittää finaalissa rutiininomainen suoritus. Sellaisia on tusina tässä turnauksessa jo nähty! Alcarazin olisi onnistuttava erityisesti syötöissään maagisesti, jotta maailman paras palauttaja ja puolustaja olisi voitettavissa. Tämä ottelu ei ehkä ole Ranskan avointen finaalin uusinta, mutta paremmuudesta tuskin on epäselvyyttä. Pelivalinnaksi napsitaan serbialaista pelitasoituksella (Djokovic -3,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto finaaliin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.