ti 06.06. klo 15:00

Djokovic - Hatšanov

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ikä ei paljoa paina! Jatkuuko 12–0-erävoitoin suorittavan Novak Djokovicin upea lento?

Novak Djokovic (ATP 3.) pelaa puolivälierissä kovaa lyövää Karen Hatšanovia (ATP 11.) vastaan. Heti alkuun on todettava, että vaikka massa ei kummallekaan ole ykkösalusta, on serbialaisella jo sen puolesta selvä yliote. Jälkimmäisenä mainittu herra on ollut jo tässä turnauksessa suurissa vaikeuksissa pariin otteeseen, mutta samaa ei voi sanoa Djokovicin osalta.

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joiden avulla lunastat 25€ ilmaisvedon tipsin kohdetta pelaamalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Toistaiseksi Novak Djokovic on nyhtänyt vastustajalta toisensa perään puhtaita 3–0-voittoja neljästi peräkkäin. On selvää, että serbialaista ei Hatšanovin tyylinen voimapelaaja kykene massalla haastamaan. Kaikki muut tulokset kuin 36-vuotiaan konkarin suvereeni eteneminen välieriin olisivat jokseenkin yllättäviä. Viimeisimmissä matseissaan Djokovic on upottanut niin Marton Fucsovicsin, Alejandro Davidovich Fokinan sekä Juan Pablo Varillasin.

Roland-Garros

@rolandgarros
Ready to touch the sky 🙌

#RolandGarros

Hatšanovin tie turnauksessa on ollut huomattavasti kuoppaisempi ja lähtö oli lähellä jo avauskierroksella, jolloin mies vielä onnistui kuin onnistuikin Gregoiré Barrièrea vastaan kampeamaan itsensä 3–2-voittoon. Tämä on viime vuonna kovilla alustoilla väläytelleelle pelurille ensimmäinen todellinen testi pitkään aikaan ja vuori vaikuttaisi olevan väistämättä liian suuri kiivettäväksi.

Djokovic vie auttamatta kaksinkamppailun liian yksipuolista vastustajaa vastaan ja rutiininomaista suoritetta voisi serbialaislegendalta odottaa tähän vaiheeseen. Pelivalinnaksi kelpaa 3–0-voitto (Djokovic -2,5) maltillisella panostuksella.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Erätasoitus – Djokovic -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Erätasoitus – Djokovic -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 42€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.