ATP ke 29.06. klo 15:30

Djokovic - Kokkinakis

Mestari ei täysin vakuuttanut avauksessaan! Novak Djokovic metsästää jo neljättä perättäistä Wimbledon-titteliä

Neljännestä perättäisestä Wimbledon-mestaruudesta maanantaina käynnistyneessä grand slam -turnauksessa pelaava Novak Djokovic näytti hieman haavoittuvaiselta ensimmäisessä ottelussa. Nurmikenttien valtiaan suoritukset todennäköisesti paranevat, mutta pystyykö Thanasi Kokkinakis repimään iloa irti edes mestarin heikompina hetkinä? Maailman listan sijalla 79 majailevan australialaisen syöttö on tulinen ja kämmenellä tämä pystyy ohjaamaan peliä. Pitkässä juoksussa serbialainen on kuitenkin erittäin todennäköinen jatkoonmenijä.

On vaikeaa uskoa, että Kokkinakis pystyisi paras viidestä -kamppailussa voittamaan maailmanlistakolmosen. Djokovicin peruspelaaminen on australialaiseen nähden liian hyvällä tasolla. Varmuudella serbialainen pyrkii painottamaan lyöntejä vastustajansa rystykulmaukseen, sillä se on hienoinen heikkous australialaiselle. Kämmenpuolelta 26-vuotias kuitenkin pystyy kolminkertaista hallitsevaa mestaria horjuttamaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Djokovic ei ollut aivan terävimmillään avauskierroksen ottelussaan eteläkorealaista Soonwoo Kwonia vastaan, vaikka lopulta ottelun lukemin 3–1 (6–3, 3–6, 6–3, 6–4) voitti. Kokkinakis on syötön osalta avausvastustajaa vahvempi. Jos australialaisen ykkönen tipahtelee ruutuun edes hieman paremmin kuin avauskierroksella, pystyy silläkin serbialaista testaamaan. Peräti 17 ässää 3–0-voitossaan puolalaista Kamil Majchrzakia vastaan ensimmäisellä rundilla syöttänyt Kokkinakis otti kotiin ruutuun osuneet ykkössyötöt mukavalla 80-prosenttisella varmuudella.

Wimbledonin valtaistuimella tukevasti istuvaa Djokovicia ei ole helppoa heittää ulos näissä kekkereissä. On mielenkiintoista nähdä, millaisella tulokulmalla Kokkinakis lähtee taisteluun. Aggressiivinen ja terävä ote sekä syöttö- ja kämmenpelaaminen voisivat kuitenkin tuoda australialaiselle yhden erän, vaikka todennäköisesti serbialainen lopulta meneekin menojaan. Pelivalinnaksi otetaan erätasoituksella Kokkinakis (+2,5).

10 euroa pelirahaa