ATP su 10.07. klo 16:00

Djokovic - Kyrgios

Ottaako Djokovic neljännen perättäisen mestaruuden? Vapaalipun saanut sakkokeisari on kova pala!

Nick Kyrgios pelaa vapaalipulla ensimmäisessä grand slam -finaalissaan Wimbledonisa sunnuntaina. 27-vuotiaaan turnaus on ollut todella hyvä ja miehen uran avausfinaalissa vastaan tulee Cameron Norren lopulta melko suvereenisti välierässään pudottanut Novak Djokovic. Asetelma on todella herkullinen, sillä kun unohdetaan kaikki oheissälä australialainen on varmasti yksi kovimmista syöttäjistä – ainakin nurmella. Serbialaiskonkaria Djokovicia pidetään maailman ykköspalauttajana.

Kyrgios saa ison edun siitä, ettei tämän tarvinnut otella Rafael Nadalia vastaan lainkaan espanjalaiskonkarin kuitenkin hieman yllättäen luovutettua turnauksen vatsalihasrepeämän vuoksi. Djokovic on kuitenkin ollu yllättävänkin suurissa ongelmissa viime kierroksilla – vaikka Norrie lopulta kaatuikin verrattain helposti, tuli virheitä paljon. Jannik Sinneriä vastaan kolminkertainen hallitseva mestari oli todella suuressa pinteessä ja jo 0–2-tappiolla, mutta onnistui lopulta kairaamaan matsin itselleen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kyrgiosin syöttö puhuu karua kieltään. Jos kohupelaaja jatkaa siitä, mihin on jäänyt, saattaa jopa Djokovic olla vaikeuksissa. Australialainen tekee kuitenkin todella paljon helppoja virheitä ja serbialaiskonkari puolestaan loistaa monipuolisuudellaa palloralleissa. Nähtäväksi jää, antavatko 35-vuotiaan kovat rystylyönnit tarpeeksi, jotta mies saa väierässä huilanneen vastustajansa pakotettua pidempiin palloralleihin.

Jos Kyrgios pystyy jatkuvasti pelaamaan nopeita syöttövuoroja, on mies todella vahvoilla. On kuitenkin odotettavissa, että Kyrgios ei todella lähde finaaliin pelleilemään. Mies osaa varmasti asennoitua tähän oikein – vaikka ensimäinen finaali onkin grand slamien osalta kyseessä maailmanlistan sijalla 40 olevalle pelaajalle, on mies aiemminkin ATP-turnauksissa menestynyt. Ei olisi lopulta kovinkaan suuri yllätys, vaikka jopa Djokovic joutuisi koville.

Vankka usko siihen on, että ilman erävoittoa kumpikaan ei näitä kekkereitä häviä. Kyrgiosin syöttöä ei ole edes Djokovicin helppoa murtaa ja pitkiä eriä odotellaan. Pelivalinnaksi maistuu mukavasti yli australialaisen voitto pelitasoituksella (+4,5). Missään nimessä murskavoittoa tässä ei serbialaiselle ole tiedossa ja tämä betsi tuntuu tarjotulla kertoimella erittäin houkuttelevalle vaihtoehdolle. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske puita uuniiin! Löydä erinomainen kohdevalikoima ja parhaat kertoimet Wimbledonin finaaliin.

10 euroa pelirahaa