ATP la 07.01. klo 12:00

Djokovic - Medvedev

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Novak Djokovicille ei löydy pysäyttäjää! Pystyykö Medvedev edes pistämään kampoihin huippuväännössä?

Kauaa eivät pelaajat tällä kertaa ehtineet sesonkien välissä lomailla ja hyvä niin. Kaudella 2023 päästäneen ensimmäistä kertaa vetämään täysin ehjä ATP-kiertue ja pelaamaan kaikki Grand Slamit ajallaan. Valmistautuminen Australian avoimiin on täydessä käynnissä ja Adelaiden ATP-turnauksessa pelataan jo välieriä lauantaina.

Heti uuden kauden alkajaisiksi Novak Djokovic on osoittanut, ettei ole tullut pelleilemään. Koronasäädösten ja muiden haasteiden vuoksi pipariksi mennyt edelliskausi on vain paha muisto ja serbialaisen uusi nousu lienee väistämätön tosiasia. Konkari on jälleen kerran ylivertainen ennakkosuosikki Australian avoimessa tennisturnauksessa, joka käynnistyy tammikuun puolivälin korvilla. Yksi potentiaalisesta haastajista on lauantain vastustaja Daniil Medvedev, joka tosin ei järin vakuuttavassa vedossa ole.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Djokovicin ylivoimaa nähtiin viimeksi perjantaina, kun serbialainen kukisti Denis Shapovalovin. Ottelu kovaa syöttävää ja hurjan aggressiivista maailman Top 20 -pelaajaa vastaan oli varmasti konkarille loistava esileikki Medvedev-vääntöä silmällä pitäen. Puolivälierissään kanadalaista vastaan Djokovic oli todella suvereeni ja Shapovalov jäi lopulta jalkoihin suoraan kahdessa erässä 6–3, 6–4. Serbialaisikonin pelituntuma on vakuuttanut ja mies on ollut todella kliininen kaikilla osa-alueilla.

Välikaudella Djokovicin tavoin Lähi-idässä höntsäillyt Medvedev hävisi marraskuussa ottelun ja samalla miljoona puntaa Taylor Fritzille. Kestääkö omintakeisella lyöntityylillä varustetun pelurin pää lauantaina? Toistaiseksi 26-vuotias ei ole kohdannut kummoista haastetta ja vaatimustason nousee välierään räjähdysmäisesti.

Medvedev on kaukana parhaasta iskustaan ja tulikuuma Djokovic on väistämättä liian suuri haaste entiselle maailman ykköselle. Serbialainen jatkaa rutiinivoittojensa sarjaa ja marssii vakuuttavasti kohti turnausvoittoa. Löytyykö Djokovicin voittanutta edes Ranskan avoimissa, kun sinne reilun viikon kuluttua päästään? Sen puolesta ei kannattaisi rahoja lyödä likoon! Adelaiden supervälierässä netotaan helpot pois veikkaamalla serbialaisen 2–0-voittoa.

Betsaa Djokovicille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopputulos: 2–0), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Correct score: 2–0” 25€ panoksella ja voit voittaa 57,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.