ATP ti 31.05. klo 21:45

Djokovic - Nadal

Titaanit kohtaavat jo puolivälierissä!

Novak Djokovic ja Rafael Nadal ovat kohdanneet ATP tourilla toisensa kymmeniä kertoja, mutta harvoin kohtaaminen on tapahtunut jo puolivälierissä, kuten tiistaina Roland Garrosilla. Kaavio on kuitenkin tällä kertaa armoton, ja jompikumpi pelaajista saa heittää jo tässä vaiheessa Grand Slam -turnauksen voitolle hyvästit.

Australian avoimista ulos jäänyt Djokovic on vetänyt kauden mainiosti, ja mies on tälläkin hetkellä ATP-listan kärkipaikalla. Djokon massakausi on edennyt johdonmukaisesti parempaa kohti, kunnes Roomassa mies vei koko turnauksen nimiinsä häviämättä erääkään. Myös Ranskan avoimissa tahti on ollut julmaa: ainoa vähänkään vaikeampi hetki on ollut tie breakiin joutuminen toisella kierroksella Alex Molcanin kanssa. Mutta eipä tullut erätappiota siitäkään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nadal voitti vuoden aluksi Australian avoimet, mutta on kärsinyt viime aikoina jalkavammasta – josta ei ole vielä näkynyt sen kummempia merkkejä Ranskassa. Kolme ensimmäistä kierrosta Rafael hoiteli helposti, mutta neljännen kierroksen matsissa Felix Auger-Aliassime antoi kunnon vastuksen, ja ottelu ratkesi vasta viidessä erässä. Tästä syystä Nadalille voi pientä miikkaa merkata rasituksen vuoksi.

Historiatilastot tässä parissa menevät serbille voitoin 30-28. Miehet ovat vielä ikämiesten sakkiin astuessaankin pelin huipulla, eivätkä marginaalit mitään jättimäisiä ole. Kyllä Djokovicille tämä matsi kuitenkin kaikella todennäköisyydellä kääntyy, sillä mies on tällä hetkellä aivan mintissä. Pistetään hieman händäriä peliin, jottei ihan minikertoimilla tarvitse operoida. Eli 3-0 tai 3-1 erävoitoilla lunastetaan!

10 euroa pelirahaa