ATP pe 08.07. klo 15:30

Djokovic - Norrie

Kolminkertaisen hallitsevan mestarin Novak Djokovicin laatu on liikaa kotiyleisön suosikkipelaaja Norrielle

Novak Djokovic selvitti kuin selvittikin lopulta ottelunsa Jannik Sinneriä vastaan, vaikka helpolla voitto ei missään tapauksessa irronnut. Kotiyleisön suosikki Cameron Norrie pelasi niin ikään viisieräisen matsin edellisellä kierroksella tehden puolestaan mainion nousun David Goffinia vastaan. Valitettavasti britin taso ei missään tapauksessä yllä Djokovicin laadun tasolle – tästä voi tulla poikkeuksellisen nopea välieräkamppailu.

Kolminkertainen hallitseva mestari Djokovic on pudottanut Wimbledonissa toistaiseksi ainoastaan neljä erää. Miehen kisakunto on osoittautunut erinomaiseksi, mistä saatiin viimeksi näyte puolivälieräottelussa Jannik Sinneriä vastaan. Serbialainen oli perässä jo 0–2-numeroin, mutta nousi sensaatiomaisesti rinnalle ja ohi. Kestävyys on myös välierävastustajan Cameron Norrien vahvuuksia, mutta laadullisesti vastustaja on liian kova.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Norrien syöttöpelaaminen sakkasi ajoittain pahasti Goffinia vastaan ja belgialainen sai pari murtoa luvattoman helposti. Kun välierässä vastassa on maailman paras puolustus ja syötönpalauttaja, on asetelma selvä. Olisi suuri ihme, jos Djokovic finaalipaikan brittiläistä vastaan sössisi. Kun syöttö otetaan maailman parhaan nurmipelaajan toimesta pois, on Norrie todella voimaton. Mies pelaa ensimmäistä kertaa ison turnauksen välierässä ja Djokovic hoitaa ottelun kokemuksella.

Neljättä mestaruuttaan Wimbledonissa metsästävän serbialaisen vire on ollut pääasiassa vahva, eikä Norriella ole mitään aseita huojuttaa mestarin asemaa. Pelivalinnaksi kiinnostaa hakea lyhyttä matsia alle 30,5 peliä kohteen kautta – ei yllättäisi, vaikka tästä tulisi Djokovicin lyhin ottelu koko turnauksessa tähän saakka. Intensiteetti on aivan eri tasolla kuin esimerkiksi turnauksen alussa ja kun se yhdistetään serbialaisen huippurutiiniin, saattavat numerot olla rumat. Avaa pelitili tästä ja iske betsit sisään parhailla kertoimilla!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa