Grand Slam pe 27.01. klo 10:30

Djokovic - Paul

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käsittämätön Novak Djokovic jyrää finaaliin! Tuleeko sunnuntaina kymmenes pytty Australiassa?

Tommy Paul on pelannut upean turnauksen ja se riitti välieräpaikkaan. Nyt takana on kuitenkin huilipäivä ja se sataa tässä kohtaa järkälemäisen ennakkosuosikin Novak Djokovicin laariin. Edellisen Nole-tipsin otsikossa luki, että miehen ”putoaminen puolivälierissä olisi maailman kahdeksas ihme”. Huoletta saman voi todeta myös välieräottelun osalta.

Djokovic on hävinnyt tässä turnauksessa yhden erän, kun Enzo Couacaud onnistui yllättämään katkaisupelin kautta toisella kierroksella. Tällä hetkellä serbialaislegendan turnaus etenee siis erävoitoin 15–1. Nimenomaan toisen kierroksen ottelussa miehellä oli pieniä ongelmia jalkansa kanssa ja kyseisen matsin jälkeen hän esimerkiksi totesi turnauksen jatkumisen olevan kiinni korkeammista voimista.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Pelkkää psyykkausta tai ei, viimeisimmissä matseissa ei ole merkkiäkään mistään vaivoista ollut. Djokovic on juuri tällä hetkellä maailman paras pelaaja suhteellisen ylivoimaisella erolla. Olisiko Carlos Alcarazista ollut haastajaksi kunnossa ollessaan? Todennäköisesti ei. Yhdeksän kertaa turnauksen voittanut serbialainen on tällä hetkellä vähintään yhtä tasainen kuin viimeisimpiä titteleitään edeltäneissä turnauksissa – kilpakumppanit eivät pysy kyydissä.

#AusOpen

@AustralianOpen
That music is unlocking some Wii tennis memories 😂

#AusOpen#AO2023

Paul voi parhaimmillaankin haaveilla yhden erän voittamisesta, mutta tuskin riittää edes siihen. Tiedossa on ylivoimaisesti miehen uran tärkein kamppailu ja sen mukana tulevat myös paineet. Toki aina voi jauhaa, että yhdysvaltalaisella on vain voitettavaa ja muuta diibadaabaa, mutta yksikään ammattilaispelaaja ei lähde tälle tasolla häviämään.

Puolivälierässä ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen ulkopuolella kisanneen Ben Sheltonin erin 3–1 kukistaneella Paulilla alkoi jo edellisessä ottelussa käsi täristä, kun olisi ollut sauma ottaa voitto puhtaalla pelillä. Mitäpä veikkaatte, kuinka käy maailman parasta tennispelaajaa vastaan ratkaisuhetkillä? Djokovicin nopeahko voitto on selviö ja alle 30,5 peliä -linjalla saadaan jopa kohtalainen kerroin underille. Nopeat syövät hitaat – ota alta ohjeet ja ilmaisveto kaupan päälle!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – Pelien kokonaismäärä alle 30,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – Pelien kokonaismäärä alle 30,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 48€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.