ATP ti 05.07. klo 15:30

Djokovic - Sinner

Kaatuuko Novak Djokovic? Kertoimissa pahasti aliarvioitu ilmiömäinen italialaisnuorukainen on kova haaste!

Novak Djokovic on ollut isossa kuvassa vakuuttava Wimbledonissa, mutta miehen ylivoimaisesti suurin haaste tähän saakka on vuorossa puolivälierissä. Valovoimainen Jannik Sinner pudotti jatkosta Carlos Alcarazin edellisellä kierroksella ja nuorukainen on pahasti aliarvioitu myös ottelussa kolminkertaista hallitsevaa mestaria vastaan. Jääkö serbialaislegenda jopa rannalle välieristä? Kova taistelu on tiedossa!

Sinnerin peruspelaamisen taso läpi turnauksen on ollut todella vakuuttava. MIehelle ei ole osunut helpoimpia vastustajia, mutta italialainen on selvittänyt haasteen toisensa perään. Monipuolisesti kenttää hallitseva 20-vuotias on on kaatanut Stan Wawrinkan, Mikael Ymerin, John Isnerin sekä viimeisimpänä huippukautta pelaavan Alcarazin. Kuusinkertainen Wimbledon-voittaja on toki vastustajana omassa liigassaan tässä turnauksessa, mutta Sinner pystyy haavoittamaan serbialaisen pelaamista.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Etenkin Tim van Rijthovenia vastaan neljännellä kierroksella Djokovicilla oli ottelun alussa suuria ongelmia. 35-vuotias legendaarinen nurmipelaaja teki yllättävän helppoja virheitä peruslyönneissä, eikä saanut konettaan ihan toivotulla tavalla käyntiin ja hävisi toisen erän. 3–1-voittoon mies vielä edellisellä kierroksella selvisi, mutta tuleva italialaisvastustaja on ylivoimaisesti suurin haaste tähän saakka.

Riittääkö italialaisen tasaisuus jopa taisteluun voitosta? Toinen nuorukainen, kauden toiseksi menestynein pelaaja Alcaraz oli paperia Sinnerin käsittelyssä. Djokovic puolestaan ei täysin vakuuttanut van Rijthovenia vastaan. Tässä matsissa kelpaa kokeilla yllätystä! Betsit otetaan neljättä turnausvoittoaan metsästävää serbialaista vastaan. Sinnerin voitolle loistokertoimen tarjoaa Sportaza, jolta löydät erinomaisen valikoiman kohteita myös Wimbledoniin – avaa pelitili tästä ja paina puita uuniin!

10 euroa pelirahaa