ti 20.12. klo 19:00

Djokovic - Zverev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ylivoimainen etu! Onko pitkään hajalla ollut Zverev täysin paperia Djokovicin käsittelyssä?

World Tennis League jatkuu tiistaina, kun hurjan pitkään hajalla ollut Alexander Zverev haastaa kivikovan Novak Djokovicin. Serbialaislegenda päätti kilpakauden hurjaan viiden ottelun voittokulkuun ATP-finaaleissa marraskuussa, mutta ei ole sen jälkeen pelannut. Siitä huolimatta maailman parhaaksi palauttajaksi tituleeratulla maailmanlistan vitosella on tässä ottelussa selkeä pelituntumaetu.

Alexander Zverev on saanut Ranskan avointen välierissä kesäkuun alussa tulleen todella ikävän loukkaantumisen jälkeen vyölleen vasta yhden kunnollisen ottelun. Diryah Cupin puolivälierissä saksalainen sai kylmää kyytiä Daniil Medvedeviltä, jonka vahvat lyönnit ja tasaisuus söivät saksalaisen mennen tullen. Ensin nähtiin 6–0-lumierä ja toisessa erässä loukkaantuessaan todella korkeatasoisesti pelannut Zverev onnistui pitämään syöttönsä kolmesti, mutta hävisi sen kahdesti ja kärsi näin ollen 6–4-tappion.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ainakin Saudi-Arabian näytösturnauksessa pelituntuman puute näkyi selvästi, mikä ei ole ihme. Käytännössä saksalaisella ei tällä hetkellä sellaista lainkaan ole. Djokovic päätti kilpakauden hurjassa lennossa, eikä kuukuaudessa luultavasti ole tapahtunut sen kummempia notkahduksia. Olisi valtava yllätys, jos serbialainen ei tässä ottelussa marssisi suvereeniin voittoon.

Zverevin ensimmäiset vastustajat loukkaantumisen jälkeen eivät todella ole helpoimmasta päästä – otteluilla Medvedevin ja Djokovicin tasoisia tenniskoneita vastaan ei välttämättä itseluottamusta vaikean kuntoutusjakson jälkeen saada nousuun. Pelivalinnaksi tiistaille on pakko tankata Djokovicin voittoa erätasoituksella eli suoraan kahdessa erässä (Djokovic -1,5).