Allsvenskan su 03.07. klo 16:00

Djurgården - Hammarby

Tukholman derbyä ei kannata jättää väliin! Sunnuntaifutikseen viiden tähden vihje

Pohjoismaisen futiksen ykköstapahtumiin lukeutuva Djurgårdenin ja Hammarbyn paikallismatsi pelataan sunnuntaina, kun joukkueet iskevät yhteen Tele2 Arenassa Tukholmassa. Stadion on sunnuntaina täynnä ja tunnelma varmasti katossa, mistä boostia on tarjolla molemmille. Matsin intensiteetti on täysin omanlaisensa Allsvenskanissa ja molemmat joukkueet pelaavat kotiottelunsa tällä stadionilla, joten alusta on sangen tuttu. Joukkueet ovat sarjassa tasapisteissä kolmannella sijalla, mutta Hammarbyllä on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Eniten maaleja Allsvenskanissa kuluvalla kaudella mättänyt Djurgården palasi tauolta Sundsvallin vieraana, jonka se täräytti hurjalla 2–5-voitolla maanrakoon. Samalla joukkue osoitti, että kesätaukoa oli hyödynnetty muuhunkin kuin jäätelön syömiseen. Hammarby puolestaan palasi isännöimällä Ruotsin pääsarjakärjen Häckenin vierailua Tukholmaan – isäntä esitteli komean nousun 0–2-tappiolta tasatilanteeseen, eikä se ole myymässä nahkaansa kärkitaistelussa helpolla. Kuten muistetaan, Hammarbyn alkukausi oli sensaatiomainen, mutta sen jälkeen oli vuorossa hieman vaikeampia aikoja. Kärkeen on kuitenkin matkaa ainoastaan neljä pinnaa ja edellä on enemmän pelanneita joukkueita.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Molemmissa leireissä vastuu on jakautunut todella laajalle ja tulivoimaa riittää reilusti. Etenkin Djurgården on kauden edetessä väläytellyt laajuutta murtautumismalleissa ja osoittanut olevansa alati vaarallinen pallollisena hyökkäyskolmanneksella. Ei ole sattumaa, että joukkue on latonut vain 12 ottelussa jo 25 maalia. Joel Asoro aloitti alkukaudella paljon pelejä penkiltä, mutta ruotsalaishyökkääjä on kasvanut eläintarhalaisten kovimmaksi maalipyssyksi viidellä osumallaan ja neljässä edellisessä kamppailussa on syntynyt peräti kolme täysosumaa. Kokenut keskikenttämies Haris Radetinac pelaa erinomaista kautta, minkä lisäksi esimerkiksi Darijan Bojanic on ollut hyökkäyskoneistossa todella vahva tuki, vaikka maaleilla mies ei yleensä mässäilekään.

Hammarby on niin ikään todella iskukykyinen hyökkäyskolmanneksella ja Djurgården on toisinaan sortunut heikompiakin joukkueita vastaan keskialueen pallonmenetyksiin antaen vastustajilleen vaarallisia vastaiskupaikkoja. Tämä on yksi otteluista, joissa peruuttelua ei takuulla ole tiedossa ja tunnelataus on todella kova. Maaleja nähdään varmasti. Pelivalinnaksi maistuu, että ottelussa syntyy ainakin kolme maalia (yli 2,5). Tartu tästä Sportazan tarjoamaan kertoimeen ja saat samalla mainion tervetulotarjouksen käyttöösi. Löydät erinomaisen kohdevalikoiman sekä kilpailukykyiset kertoimet Allsvenskaniin!

10 euroa pelirahaa