Allsvenskan ma 16.05. klo 20:10

Djurgården - Malmö

Onko Malmö taas ongelmissa Tukholmassa? Tulosta ei tule, eivätkä poissaolot auta asiassa

Malmö ei ole lunastanut Allsvenskanissa odotuksia hyökkäyspäässä alkukaudella. Hyökkäyspelaaminen on ollut todella tukkoista, eivätkä muutamien tärkeiden pelaajien poissaolot ole lainkaan tilannetta helpottaneet. Edellismatsissa jobinpostia tuli loukkaantumisten suhteen lisää, joten lähtökohdat Djurgården-otteluun eivät ole helpoimmasta päästä vieraille. Isäntä on pelannut ailahtelevan alkukauden ja tähän otteluun se lähtee kahden tasapelin saattelemana.

Edellisessä ottelussa Malmöllä oli isoja ongelmia AIK:n prässin kanssa ja anti jäi myös hyökkäyspäässä jälleen kerran todella vaisuksi. Tilannetta eivät helpota keskikentän miesten ja hyökkäävien pelaajien poissaolot, joita on runsaasti. Kesken edellismatsin loukkaantui lisäksi ykköstorjuja Johan Dahlin, mitä voi pitää merkittävänä takaiskuna. Isaac Kiese-Thelin, Anders Christiansen, Oscar Lewicki sekä Søren Rieks ja puolustaja Lasse Nielsen olivat 2–0-tappiossa sivussa viime viikolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Djurgårdeninkaan alkukausi ei ole mennyt täysin odotusten mukaan. Joukkuetta pidettiin ennakoissa yhtenä Malmön potentiaalisimmista haastajista kärkikamppailuakin ajatellen, mutta toistaiseksi se on jäänyt paikallisvastustajiensa Hammarbyn sekä AIK:n varjoihin pahasti. Joukkueella on allaan pari tasapeliä, joista ensimmäinen tuli kotikamppailussa häntäpään Helsingborgia vastaan ja jälkimmäinen Boråsissa Elfsborgin vieraana.

Vaikka vierailla on poissaoloja, sen alakerta on vahva. Djurgårdenilla on ollut ongelmia hyvin organisoituja laatujoukkueita, kuten AIK:ta, Göteborgin IFK:ta sekä viimeisimpänä Elfsborgia vastaan. Ei ole takuita siitä, että isäntäkään tässä matsissa hyökkäyspäässä erityisemmin juhlii. Vaikka isossa kuvassa tulosta on tullut, anti kärkijoukkueita vastaan on jäänyt laihaksi. Tähän matsiin pelivalinnaksi maistuu ottelussa alle 2,5 maalia -kohde.

10 euroa pelirahaa