Ruotsin Superliiga ke 05.01. klo 20:00

Djurgården - Sirius

Djurgården on sarjan heikoin joukkue ja Sirius juhlii toistamiseen tukholmalaisten kustannuksella.

Ruotsin Superliigan keskiviikko oli tarjoilla useankin makoisan pelikohteen mutta koronatartuntojen vuoksi kohdetarjonta kutistui yhteen ainokaiseen. Sarjan jumbo-kamppailussa jobinpostia viikolla saanut Djurgården isännöi myrskynsilmässä riepoteltua Siriusta. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Sirius kairasi voiton Uhmapelaajien ennakon mukaisesti ja sinimustien kyytiin hypätään tälläkin kertaa.

Djurgården on ollut yksi liigahistorian heikoimpia joukkueita ja 12 ottelun jälkeen pistesarake ammottaa edelleen tyhjyyttään. MM-kisojen pistepörssin voittoon marssinut Patrik Kareliusson on ollut ylivoimaisesti joukkueen paras pelaaja. Kapteenin rinnalla Patrik Schantz on vielä pääsarjakelpoinen pelimies mutta muuten kokoonpano ei enää riemunkiljahduksia tarjoile. Aiemmin viikolla uutisoitu Sebastian Gafvelin loukkaantuminen on viimeinen naula sarjanousijan arkkuun.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Siriuksen suhteen odotukset ei olleet korkealla, mutta aivan näin heikkoon kauteen tuskin moni uskoi. Kauden avausottelun jälkeen pistepussi ei ole karttunut ja pääsarjan jäähyväisseremonian suunnittelu olisi hyvä seuran kabinetin puolella jo laittaa aluilleen.

Suomen Kevin Söderling on ollut sinimustien ainoita valonpilkahduksia ja ilman aisapari Kasper Brobyakin rightin-laituri on saanut hyvin tulosta aikaan. Sveitsin maajoukkueen Luca Graf ja Claudio Mutter ovat olleet todellisia floppi-hankintoja ja odotuksiin nähden kaksikko on alisuorittanut roimasti. Maalinsuulla Jacob Pettersson ei ole aivan viime vuoden jumalmoodiin yltänyt mutta nuorukainen on edelleen erittäin lupaava tulevaisuuden tähtivahti.


Molemmat joukkueet voivat alkaa pakata pelikassia tämän kauden osalta, joskin voitolla Sirius pitäisi seitin ohuen mahdollisuuden sarjassa säilymisestä elossa. Ensimmäisessä keskinäisessä uppsalalaiset oli kahden maalin suosikki eikä ero tasabookkiin kauden edetessä ole kaventunut. Gafvelinin poisjäänti laskee kotijoukkueen pelivoimaa reilusti ja Sirius nousee vieraissa yli 50% suosikiksi.

10 euroa pelirahaa