Allsvenskan su 02.07. klo 18:30

Djurgården - Varberg

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Varberg on väärässä sarjassa – jääkö sarjajumbo nollille Djurgårdenin vieraana?

Sunnuntaina Allsvenskanin sarjajumbo Varberg matkaa Djurgårdenin vieraaksi. Djurgården on yksi kärkijoukkueiden kovimmista haastajista ja Varberg puolestaan on myös pelillisesti ollut sarjan heikoin, joten kaikki muut tulokset kuin vähintään parin maalin kotivoitto olisi iso yllätys. Nähtäväksi jää saako vieraat edes maalitiliä auki – todennäköisesti ei.

*Tsekkaa tästä kesäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Djurgården on toistaiseksi menettänyt vain kertaalleen pisteitä kotiyleisön edessä, kun heikon alun jälkeen se nousi tasalukemiin 2-2 Norrköpingiä vastaan. Maaliodottamien osalta Djurgården on esiintynyt todella vahvasti varsinkin omassa päädyssä ja 17 päästettyä maalia antaa hieman jopa todellisuutta heikomman kuvan. Se johtuu pitkälti siitä, että jokunen tovi taaksepäin Djurgården päästi peräti kahdeksan maalia omiin kahdessa vierasottelussa Häckeniä ja Hammarbytä vastaan.

Scandinavian Scout

@Nor_ball
Allsvenskan🇸🇪 • 2023

📊% of xG:

Vieraiden tilanne näyttää todella heikolta ja todennäköisesti joukkuetta ei ensi kaudella Allsvenskanissa nähdä. Varberg ei ole onnistunut luomaan riittävän tasapainoista puolustusryhmitelmää jotta se voisi niin sanotusti bussittamalla pitää vastustajat kurissa, mutta myös maalipaikkojen luominen on ollut sarjan heikointa. Varbergin tilanteesta tekee entistäkin haastavamman se, että todennäköisesti ainakin Oliver Alfonsi ja Luke Le Roux ovat sivussa. Molemmat kuuluvat vakioavaukseen ja varsinkin Le Rouxin korvaaminen tulee olemaan vaikeaa.

Kuten kertoimistakin näkee, ei vieraille kovin paljoa voi tästä matsista luvata. Tällä kerralla Uhmapelaajien peli-idea löytyy maalimäärien puolelta ja tarkemmin ottaen vedoksi lähdetään hakemaan Varbergin jäämistä maaleitta. Vieraat tuskin montaa paikkaa onnistuu luomaan eikä joukkueesta myöskään erityisen taitavia viimeistelijöitä löydy – Alfonsi on ainoa joka on onnistunut maalinteossa kahdesti.