ma 31.12. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Doha ATP: Andrey Rublev – Andreas Seppi | Monipuolisten pelaajien tiukka kamppailu

Dohan ATP – turnauksen avauskierroksen iltaotteluista poimimme lisää pelattavaa, kun venäläinen Andrey Rublev (ATP 68.) kohtaa italialaisen Andreas Seppin (ATP 37.)
Rublev on äärimmäisen lahjakas ja aggressiivinen pelaaja, jolta löytyy taitoa vaikka muille jakaa. Venäläisen vahvuus on todella kovan syötön lisäksi valtaisa kämmenlyönti, jota hän tykkää tuoda esiin mahdollisimman paljon ottelu toisensa jälkeen. Ongelmana lahjakkaan nuorukaisen suorittamisessa on epätasaisuus.
Mikäli hänen aggressiiviset kämmensijoituksensa eivät pysy kentän rajojen sisäpuolella, turhautuu hän äärimmäisen helposti ja saattaa hävitä itseään paljon huonommille vastuksille rumin lukemin. Kauden avausottelu ei ole missään nimessä paras ottelu sijoittaa rahojaan Rubleville.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Seppi pelailee uransa viimeisiä kausia ATP – tourilla. 34-vuotias italialainen on jo karsinut pienempiä turnauksia kisakalenteristaan terveydellisistä syistä, voidakseen pelata täysipainoisesti kaikki turnaukset joihin osallistuu. Seppin syöttöjen nopeudet jäävät huomattavasti maailman huipuista, mutta hän kompensoi sitä loistavasti syöttöjensä tarkkuudella.
Italialaisen pelin vahvuudet löytyvät kuitenkin palloralleista. Hänen kämmenlyöntinsä ovat suorastaan silmiä hivelevän tarkkoja, ja häneltä löytyy myöskin monipuolisuutta lyöntivalikoimasta. Seppi on myöskin erittäin hyvä liikkumaan pienen kokonsa ansiosta, vaikka jalka ei aivan miehen huippuvuosien tapaan nousekkaan enää.
Seppi on kertoimissa luvattoman suuri altavastaaja, minkä vuoksi miehen voittoa kelpaakin napsia lapulle reippaalla ylikertoimella. Vaikka Rublev on kaksikosta epäilemättä taitavampi tällä hetkellä, on venäläinen aivan liian epävarma suorittaja verrattuna pitkän uran kokeneeseen Seppiin. Pelioveria kelpaa myös napsia lapulle Rublevin syöttötaitoihin perustuen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ