ATP ma 31.12. klo 17:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Doha ATP: Maximilian Marterer – Peter Gojowczyk | Pelinsä kadottanut nuorukainen kovassa paikassa

Dohassa pelattava ATP -turnaus on yksi tenniskauden avausturnauksista. Avauskierrokselta lähdemme tarkastelemaan saksalaisten Maximilian Martererin (ATP 74.) sekä Peter Gojowczykin (ATP 59.) kohtaamista.
Marterer on kadottanut viime kauden alun vireensä lähes totaalisesti ja oli koko kauden lopun voittoautomaatti vastustajilleen. Dohan turnauksen karsinnoissa saksalainen onnistui voittamaan molemmat ottelunsa kolmansissa erissä Andrea Arnaboldia sekä Marco Trungellitia vastaan, mutta miehen esitykset eivät vakuuttaneet millään tasolla vieläkään.
Martererin peli perustuu hyvään syöttöpeliin sekä koviin kämmenlyönteihin. Kämmenlyönnit ovat kuitenkin olleet miehen kannalta aivan liian epätarkkoja viime kuukaudet ja hän lyökin paljon pakottamattomia virheitä. Mikäli Marterer aikoo menestyä Dohan turnauksessa, tulee hänen saada lyönteihinsä kosolti lisää tarkkuutta.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Gojowczyk on todella hyvä syöttäjä, mutta hän on kehittynyt myös pallorallipelaamisessa huomattavasti viime vuosista. Saksalainen onkin nykyään todella pelottava vastus myös palauttajana. Mies pystyy haastamaan todella kovia nimiä pelin kulkiessa. Gojowczykin vahvuutena voi myös pitää erinomaista liikkumista, sillä hän on melko pienikokoinen pelaaja ja todella nopea jaloistaan. Palloralleissa saksalainen pelaa harvoin verkolla ja hän pyrkiikin voittamaan pallot voimakkailla ja tarkoilla lyönneillä takakentältä.
Martererin peli on viime kuukaudet ollut niin pahasti sekaisin, että Gojowczykin voittoa on pakko ottaa reilulla panostuksella lipukkeelle. Myös peliunderia on pakko napata pienemmällä laakilla lapulle, sillä Martererin pakottamattomat virheet voivat johtaa todella nopeaan otteluun.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ