ti 16.04. klo 22:00

Dortmund - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Dortmundille sairastuvalta lisää tulivoimaa! Sulaako Atlético Madrid keltaisen seinän edessä?

Dortmund selvisi maalin tappiolla Wanda Metropolitanolla. Kun toiseen osaotteluun tasapäisen kaksikon välillä lähdetään tilanteesta 1–2, on kaikki vielä auki. Saako todella ailahtelevasti esiintynyt vierailija koneestaan riittävän suorituksen irti keltaisen seinän edessä? Atléticon kovavireisin hyökkääjä on tällä hetkellä sairastuvalla, mutta isäntä saa oman maalipyssynsä takaisin.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Esimerkiksi edellisellä kierroksella PSV:tä vastaan suurta roolia näytellyt Donyell Malen joutui jättämään Madridissa pelatun ottelun välistä, mutta on kunnossa toiseen osaan. Jadon Sancho oli puolestaan viikonloppuna sairastumisen vuoksi sivussa Bundesliiga-ottelussa, mutta pystyy niin ikään pelaamaan. Ainoastaan Ramy Bensebaini sekä mahdollisesti Sebastian Haller ovat Dortmundin riveistä sivussa.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
Jadon training today 🥷

Atlético joutuu viime viikon tapaan tulemaan toimeen ilman loisto-otteita hiljattain esittänyttä Memphis Depayta. Lisäksi Diego Simeonen miehistöstä puuttuvat thomas Lemar sekä Marcos Paulo ja Saul Niguezin pelikunto on kysymysmerkki. Vierailija kaipaa tehoja hyökkäyspään pelaajiltaan – toki Antoine Griezmann oli avausosassa hyvä, mutta Álvaro Morata ei juuri nyt erityisemmin vakuuta ja ruuti on märkää. Rodrigo De Paul sekä Samuel Lino osuivat viime viikolla Dortmundin verkkoon.

Kotijoukkue on ollut vuodenvaihteen jälkeen todella vahva häviten viime viikon Atlético-tappion lisäksi ainoastaan kahdesti – silloinkin Bundesliigassa. Malenin paluu hyökkäykseen tuo huomattavasti lisää isäntien hyökkäyskolmannekselle ja myös Sancho on ollut Dortmundissa varsin hyvässä iskussa siirtonsa jälkeen. Atlético-puolustus joutuu varmasti koville, eikä se täysin ole totutulla tasolla viime aikoina vakuuttanut.

Edin Terzic sai jonkin verran lepuutettua avainpelaajiaan viikonloppuna, kuten myös vieraiden manageri Simeone. Dortmund loi jo edellisessä ottelussa aivan riittävästi maalipaikkoja, jotta se olisi päässyt kotimatsiin tasatilanteesta. Uhmapelaajia ei yllättäisi lainkaan nähdä, että saksalaiskatras painelisi tässä parissa vielä jatkoon. Dortmundin jatkopaikkaa tintataan tiketille.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.