Bundesliiga su 13.03. klo 18:30

Dortmund - Bielefeld

Jatkuuko Dortmundin tuska? Kaksi avainpuolustajaa lisää joutuu sivuun koronan takia!

Dortmundilla ei ole kulkenut viime aikoina alkuunkaan. Joukkue lähti Eurooppa-liigassa lauluun jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Oli sitten kiinnostuksen puutetta tai ei, kansallinen sarja ainakin pitäisi suorittaa kunnialla loppuun. Bundesliigassa ryhmä on kuopannut pisteitä neljästi kuuden kamppailun otannalla, mikä on kehno suoritus suurseuralta. Bielefeldillä riittää taatusti nälkää ja panoksia, eikä kotivoitto ole mikään selviö.

Rangers pudotti Dortmundin Eurooppa-liigassa ja viimeksi joukkue oli Bundesliigassa ongelmissa edellisessä matsissaan. Augsburg tarjoili kotonaan 1–1-tasapelin, eikä tämä helpottanut sarjatilanteen kannalta. Bayern München vaikuttaisi jälleen kerran vyöryvän vastustamattomasti kohti mestaruutta, kun eroa joukkueiden välillä on jo yhdeksän pinnaa. On toki muistettava, että Dortmund on perinteisesti – ja ollut tälläkin sesongilla – todella vahva kotijoukkue.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Arminia Bielefeld tappelee sarjapaikasta ensi kaudelle ja se on tällä hetkellä pahasti liipasimella, viimeisellä sarjapaikkaan oikeuttavalla sijalla. Isänniltä on odotettavissa muutoksia puolustuspermanenttiin, kun Mats Hummels sekä Raphael Guerreiro ovat koronassa – tämä raottaa vieraille ovea hieman enemmänkin. Avainpuolustajien yhtäaikainen puuttuminen on valtava takaisku isännille. Jo ennestään esimerkiksi Manuel Akanji, Thomas Meunier sekä Mateu Morey puuttuvat puolustuspäästä.

Parissa edellisessä ottelussaan vierailija ei ole saanut maalia aikaiseksi, mutta se voi hyvinkin onnistua heikentynyttä Dortmund-alakertaa vastaan. Isäntä ei ole erityisemmin nollapeleillä päässyt juhlimaan ja esimerkiksi Eurooppa-liigassa joukkue imuroi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella putoamiseen johtaneet kuusi maalia kahdessa kamppailussa – näistä peräti neljä kotona, mikä oli suuri yllätys. Pelivalintana tulevassa Bundesliiga-kamppailussa on, että molemmat onnistuvat maalinteossa.

10 euroa pelirahaa