Mestarien liiga ti 25.10. klo 22:00

Dortmund - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erling Haaland kohtaa keltaisen seinän ensimmäistä kertaa! Voiko Dortmund horjuttaa Manchester Cityä?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä runsasmaalisuuden kautta tallettamalla vain 25€.

Manchester City pääsi viime viikonloppuna takaisin voitonsyrjään kiinni Valioliigassa ja tiistaina Pep Guardiolan miehistöllä on sama temppu kiikarissa Mestarien liigassa. Dortmundin poissaolotilanne on yhä karu ja kysymysmerkkejä on – siitä huolimatta ryhmä on ollut kelpovireessä. Vierailija on edellisikierroksen Kööpenhamina-tasuristaan huolimatta tukevasti kiinni lohkovoitossa, mutta samaa koskee kotijoukkuetta kakkossijan osalta eroa joukkueilla on kolme pinnaa ja tuleva matsi on toiseksi viimeinen alkulohkovaiheessa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Dortmund oli lähellä yllättää jo Etihad Stadiumilla vieraskamppailussa, mutta taivaansinisten ottelun loppupuolella syntyneet pari osumaa käänsivät matsin. Edin Terzićin miehistö painii hyvistä otteistaan huolimatta edelleen loukkaantumisten kanssa. Bundesliiga-kauden alussa loukkaantunut Jamie Bynoe-Gittens, Mahmoud Dahoud, Thomas Meunier sekä Mateu Morey puuttuvat varmuudella kehistä. Sairaana olleen Daniel Malenin sekä parissa matsissa sivussa olleen Marco Reusin kunto on toistaiseksi hämärän peitossa.

Vieraiden matkustanut kokoonpano on jo julkaistu, eikä siinä ollut yllätyksiä. Ensimmäisssä keskinäisessä Citizens-loppukirin maalinteolla aloittanut John Stones sekä Kyle Walker puuttuvat alakerrasta ja Kalvin Phillips on yhä sivussa. Lisäksi punaista nuhaisessa 0–0-tasurissa Kööpenhaminassa katsellut Sergio Gomez on pelikiellossa, mutta miehelle tuskin peliminuutteja olisi muutenkaan tarjolla.

Otteluennakoissa puhutuin aihe on tietysti Erling Haalandin paluu keltaisen seinän eteen! Kuinka entinen kotiyleisö ottaa hurjavireisen City-pyssyn vastaan? Terzićin pelikirja avauskamppailussa toimi loistavasti melkein 80 minuuttia, mutta sitten ensin Stones ja tämän jälkeen Haaland iskivät väkisin 2–1-voiton taululle. Isäntä on kuitenkin ainoa ryhmä, joka on Mestarien liigassa onnistunut City-verkoon maalinteossa.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙 Edin Terzic:

"We have to improve on what we did in the first leg and this time we have to go through to the last minute. City will play as well as they do against any team in the world."

Poissaolotilanne on mitä on, mutta Dortmund on antanut kaikkensa ja pelillisesti se on ollut lokakuussa yksi vahvimmista Bundesliigassa. Helmenä on tietysti sensaatiomainen Der Klassiker -tasuri hieman yli pari viikkoa takaperin. Anthony Modeste tasoitti ottelun päätösnumeroiksi 2–2 juuri ennen pillinvihellystä. Kyseinen matsi on ollut yksi tämän kauden ehdottomia valopilkkuja Euroopassa. Vaikka loukkaantumiset vaivaavat, esimerkiksi Jude Bellingham, Youssoufa Moukoko, Karim Adeyemi, Julian Brandt ja Giovanni Reyna ovat pelikunnossa. Kotikentällään keltapaidat pystyvät luomaan City-päätyyn varmasti jopa useamman maalin tekoon riittävän määrän tilanteita.

Ilman taistelua saksalaisisäntä ei kaadu ja itseluottamus on noussut lokakuussa kohisten ylöspäin. Haaland saattaa kunnioittaa entistä seuraansa iskemällä yhden, kaksi tai kolme maalia Gregor Kobelin selän taakse, mutta maaleitta tuskin jää Dortmundkaan. Betsivalinnaksi maistuu, että ottelussa nähdään vähintään neljä osumaa (yli 3,5 maalia).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ yli 3,5 maalia -kohdeelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä yli 2,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 56,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.