Mestarien liiga ti 07.11. klo 19:45

Dortmund - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Dortmund jo toisen päänahan Newcastlesta? Repaleinen puolustus keltaisen seinän edessä ei lupaa hyvää!

Lauantaina Arsenalin kaatanut Newcastle hakee tiistaina Mestarien liigassa revanssia Dortmundista, joka onnistui edellisellä kierroksella ryöväämään pisteet St. James’ Parkilla. Helppoa reissua ei ole tiedossa, sillä isäntien kokoonpano on vahvistunut sitten viime näkemän ja englantilaisvierailla poissaoloja piisaa kriittisillä alueilla.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

Dortmund on saanut Julian Brandtin takaisin kokoonpanoonsa ja mies on ollut paluunsa jälkeen todella vahvassa iskussa. Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa St. James’ Parkilla Dortmund-taituria ei kehissä nähty. Kokenut Marco Reus on niin ikään kunnostautunut Bundesliigassa tehojen valossa, vaikka viikonlopun Der Klassiker menikin koko ryhmältä tulikuumaa Bayern Münchenia vastaan penkin alle päättyen 0–4-numeroin baijerilaisille.

Borussia Dortmund

@BVB
#UCL im Blick 👁️

#BVBNEW

Newcastle ei ole Bayern München. Lauantain Arsenal-voitto vaati kovan hinnan fyysisesti ja Dan Burn putosi puolustuksesta ensi vuoden puolelle jatkuvalle sairaslomalle. Jo valmiiksi tärkeistä alakerran pelaajista puuttuvat Matt Target sekä Sven Botman. Vieraiden poissaolot eivät suinkaan pääty tähän, sillä Jacob Murphy, Harvey Barnes, Elliot Anderson, Alexander Isak ja Javier Manquillo ovat kaikki telakalla. Lisäksi Sandro Tonali on sivussa vedonlyöntirikkeistä johtuen – tällä tietoa ensi kauden alkuun saakka.

Näistä lähtökohdista vierasottelu keltaisen seinän edessä ja nopeasti rankan Arsenal-kamppailun jälkeen saattaa olla auttamatta liikaa Newcastlelle. Dortmundilla on useita mainiossa vireessä olevia yksilöitä eikä Der Klassiker -murskatappiota kannata liikaa tuijotella. Tämä on täysin eri kamppailu ja isäntä kaivaa kulmahampaansa esiin! Pelivalinnaksi naulataan pää märkänä kotivoittoa (1X2).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Dortmundin voittoa (1X2) kertoimella 2,68.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.