Bundesliiga la 02.04. klo 19:30

Dortmund - RB Leipzig

Dortmundin ja Leipzigin välille on odotettavissa äärimmäisen viihdyttävä taisto! Nähdäänkö maalijuhlat, vai viekö puolustus voiton?

Bundesliigassa lauantai huipentuu Dortmundin ja RB Leipzigin väliseen huippuotteluun. Kotiedun turvin Dortmund lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta muuten joukkueet ovat tällä hetkellä hyvin lähellä toisiaan, vaikka Dortmund on sarjataulukossa peräti 12 pistettä edellä. Maalintekovoimaa löytyy molemmista leireistä runsaasti, mutta vetojen osalta vähämaalisuus kiinnostaa.

Dortmund on sarjassa toisena selvällä erolla takana tuleviin, mutta myös kärkeen on matkaa kuusi pistettä. Monesti Dortmundin matseissa sattuu ja tapahtuu kummassakin päädyssä, sillä tulivoimaa löytyy valtavasti ja ajoittain puolustuspäässä on tullut isojakin virheitä. Viime aikoina tehokkuus on jättänyt parantamisen varaa, mutta puolustus on pitänyt hyvin – neljästä edellisestä ottelusta on kertynyt kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä maalierolla 4-2. Nyt suurin huoli on, että vasta pelikuntoon toipunut Erling Haaland on mahdollisesti sivussa. Muista poissaolijoista mainittakoon isänniltä alakerrasta Thomas Meunier ja vierailta keskikentältä Amadou Haidara ja hyökkääjä Yussuf Poulsen.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Leipzigillä on Bundesliigassa kaksi peräkkäistä tasapeliä alla, mutta yleisellä tasolla Domenico Tedesco on saanut joukkueen loistavaan iskuun. Hyökkäyspäässä Leipzig pystyy tarvittaessa takomaan rumat lukemat taululle, minkä sai esimerkiksi sarjajumbo Greuther Fürth kokea. Tulokset ei kuitenkaan ole maali-iloittelun varassa, vaan myös puolustuspelaaminen on loistavalla pohjalla ja maalilla Peter Gulacsi toimii viimeisenä lukkona. Vieraiden tulikuumasta vireestä kertoo paljon se, että kymmenen ottelun otannalla Leipzigillä on sarjan eniten tehtyjä maaleja (27) ja vähiten päästettyjä (8). Tehdyistä maaleista tosin peräti 12 tuli kahdessa ottelussa Fürthia ja Hertha Berliniä vastaan.

Äärimmäisen hieno ottelu on luvassa ja isot pisteet jaossa. Vaikka vastakkain on kaksi loistavaa hyökkäyssuunnan joukkuetta, on alle 3,5 maalille tarjotut kertoimet poimittava vetokoriin. Vauhtia on varmasti luvassa, mutta se ei tarkoita holtitonta menoa päästä päähän. Dortmund on ollut viime aikoina normaalia vähämaalisempi eikä Leipzigiä vastaan hyökkäyspelaaminen helpotu, varsinkaan jos Haaland on sivussa.

10 euroa pelirahaa