Mestarien liiga ti 11.10. klo 22:00

Dortmund - Sevilla

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

No nyt maistuu! Dortmundin ja Sevillan kohtaamiseen survotaan jättibetsi!

No niin! Sevillassa kävi viimein ovi ja Julen Lopetegui väistyi itsensä Jorge Sampaolin tieltä. Tämähän tarkoittaa parhaimmillaan kunnon U-käännöstä Sevillalle pelitavallisesti, kun puolustusorientoitunut ja hyökkäysmalleissaan hieman pelokaskin Lopetegui korvattiin hullulla argentiinalaisella. Pisteitä olisi naarattava tiistaina – mihin Sevilla kykenee?

Dortmund voitti viime viikolla Ramón Sánchez Pizjuánilla peräti 1-4, mikä nyt oli ihan selkeä ylisuorittaminen maalipaikkadatan valossa. BVB on kuitenkin ollut hiljattain loistava pelillisesti ja Bayern Müncheniäkin vastaan saatiin nälkävuoden pituinen tappioputki katki lauantain Der Klassikerissa. Anthony Modeste kävi nikkaamassa tyhjiin aivan ottelun lopussa ja Westfalen repesi liitoksistaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE


Marco Reus ei ole vielä isänniltä pelikuntoinen, mutta Gregor Kobel ja Gio Reyna voivat olla kehissä. Mateu Morey, Mahmoud Dahoud, Jamie Bynoe-Gittens ja Sébastien Haller ovat sivussa. Sevillalta on edelleen poissa sairasteleva Fernando sekä Tecatito Corona, Óliver Torres ja Karim Rekik. Torres ei ole mukana rekisteröintisyistä.

Dortmundin suosikkiasema oli viime viikolla vieraspelissäkin ansaittu ja nyt Edin Terzicin suojatit ovat entistä suurempi suosikki kotiviheriöllä. Kotijoukkueen kertoimet ovat turhankin pohjilla, mutta Sevillaan ei myöskään uskalla vielä yhden ottelun otannalla koskea. Viikonloppuna Athletic Bilbao oli pitkiä aikoja kuskin paikalla. XG:tä tuossa pelissä kelloteltiin 2,9.

Mitä sitten pelataan ja minkälaisella panoksella? No maxithan tähän lähtee pitkästä aikaa ja lapulle otetaan over 3. Panosta voi myös kuristella pois ja pelata isompaa linjaa, jos sellainen touhu maistuu. Sevilla tarvitsee ehdottomasti voittoa tiistaina ja intensiteetin on matchattava tuon tavoitteen kanssa. Dortmundille moinen hulluttelu kelvannee, sillä joukkue vilisee pelaajia, jotka elävät tilanteenvaihdoista.