Bundesliiga la 16.04. klo 16:30

Dortmund - Wolfsburg

Onko Wolfsburgista vastusta Dortmundille?

Lauantaina Bundesliigassa toisella sijalla majaileva Dortmund saa Signal Iduna Parkille vieraaksi Wolfsburgin. Wolfsburg on saanut kerättyä yksittäisiä onnistumisia siellä ja täällä, mutta ennen kaikkea vieraissa vire on ollut jo pidempään surkea. Dortmundin pitäisi hoitaa rutiinilla pisteet kotiin, mutta suuresta tasoerosta huolimatta maalijuhlia ei välttämättä ole tarjolla. Isänniltä sivussa ovat näillä näkymin ainakin puolustuksesta Mats Hummels ja keskikentältä Mahmoud Dahoud. Donyell Malenin poissaolo vie hyökkäyksestä yhden vaihtoehdon pois. Vierailta poissaolijoista mainittakoon hyökkäyksestä Luca Waldschmidt, mutta hän tuskin muutenkaan avaukseen mahtuisi.

Dortmundin osalta saumat mestaruuteen on mennyt, mutta toinen sija on tukevasti hallussa. Viime aikoina hidastunutta maalitehtailua on saatu paikattua hyvillä esityksillä puolustussuuntaan. Leipzig toki haki tylyn vierasvoiton lukemin 1-4, mutta muuten viidessä edellisessä matsissa Dortmund on nollannut vastustajan kolmesti. Yksi huolenaihe on Erling Haalandin kadonnut maalivire – loukkaantumisen jälkeen norjalainen ei ole Dortmundin paidassa onnistunut vielä maalihanoja aukaisemaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Wolfsburg on kahdeksan pisteen turvin selvillä putoamistaistelusta, mikä on vain pieni lohtu muuten penkin alle menneen kauden jälkeen. Otteet on viime aikoina vaihdellut paljon, sillä esimerkiksi Union Berlin jäi Wolfsburgin vieraana nollille, mutta heti perään tuli kolme kertaa turpaan. Arminia Bielefeld kaatui kotona vakuuttavasti lukemin 4-0, mutta Bielefeldistä pitikin irrota voitto. Kotiviheriön ulkopuolella Wolfsburg ei ole saanut konetta käyntiin – kaikissa kilpailuissa viimeisistä 10 vierasottelusta on kertynyt vain yksi voitto ja kaksi tasapeliä.

Dortmundin tehot hyökkäyspäässä on hiljattain ollut totuttuun nähden vaisut, joten isäntien tasoitukset ei niinkään kiinnosta. Sen sijaan alle 3,0 maalia kelpaa lapulle 1,95 kertoimella. Tasan kolmella osumalla panos saadaan takaisin. Dortmundin matseissa ilotulituksen vaara on aina olemassa, joten panosta otetaan maltillisesti. Dortmund on kotona valtava suosikki ja vierailla voi tehdä vaikeaa jo ihan vaan maalitilin avaaminen. Dortmund on napsinut viime aikoina pisteitä nimenomaan pitämällä omassa päädyssä lukema kurissa – samaa toivotaan myös tänään.

10 euroa pelirahaa