la 02.06. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dota 2: China Supermajor | Turnausvedot ja ensimmäisen päivän poiminnat

Lauantaina aamusta alkaa vuoden viimeinen Major tason turnaus Dota 2:ssa ennen kuin joukkueet vetäytyvät bootcampeille keskittymään vuoden suurimpaan turnaukseen The Internationaliin (TI). Tämä on myös viimeinen hetki kerätä Pro Circuit pointteja ansaitakseen suoran kutsun ko. turnaukseen.
Evil Geniuses – Vici Gaming
Evil Geniuses teki varsin rohkean liikkeen ja antoi kenkää kahdelle pelaajalleen ja nosti suoraa uudet pelaajat rosteriinsa Kiinan majoriin. Kun Fear ja Misery saivat lähteä tehden tilaa kilpailevasta organisaatiosta OG:sta hankituille Fly:lle ja S4:lle. Paperilla molemmat, varsinkin S4, ovat vahvistuksia joukkueen kokoonpanoon, mutta alle viikon yhteinen harjoittelu ei voi olla näkymättä pelissä, kun vastaan asettuu yksi kiinan ylpeyksistä: Vici Gaming.
Supermajorin ensimmäisetkin pelit ovat bo3-sarjoja, joten bo1:n tarjoamat yllätykset eivät ole mahdollisia tässä turnauksessa. Molemmat joukkueet saapuvat turnaukseen tappioputkessa, mutta huomioiden EG:n kokoonpanomuutokset on Vici ennakkosuosikki tähän ottelupariin ja todennäköisesti EG:n lineupin muutokset näkyvät early gamen rotateissa ja niihin johtavissa tapoissa.
Virtus.Pro – TNC Gaming
Virtus Pro voitti ESL One Birminghamin major-turnauksen näytöstyyliin voittaen kaikki 10 pelaamaansa karttaa, suurimman osan näytöstyyliin. Nykyiselle vireelle on vaikea kuvitella pysäyttäjää, ja vaikka VP on varmistanut suoran kutsun TI:hin, pelataan majoreissa merkittävistä summista ja kutsu oli jo taskussa ennen Birminghaminkin turnausta. Vastustaja TNC Gaming taas on menettänyt kuukauden takaisen hyvän vireensä ja ei ollut mukana Birminghamin turnauksessa, vaan keskittyi harjoitteluun gaming housellaan, koska ainoa reitti TI:hin joukkueen osalta ovat kesän Open Qualifierit.
Tällä hetkellä VP:n nykyinen formi on niin pelottavan hyvä, että vastaavaa dominointia dotan skenessä ei ole nähty pitkään aikaan ja VP tuleekin voittamaan oman alkulohkonsa hyvin suurella todennäköisyydellä. Turnausvoittajaksi on tyrkyllä myös 2 majoria keväällä voittanut PSG.LGD, mutta tällä kertaa pieni panostus turnauksen voittajasta osuu myös VP:hen, koska todennäköisyys turnausvoitolle on enemmän mitä kerroin antaa olettaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ