la 18.08. klo 23:59

-

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dota 2 The International 8 | Alkulohkojen päätöspäivä

Neljäs ja viimeinen päivä TI:n alkulohkoista viimeistelee turnauksen alkuvaiheen, josta siirrytään varsinaisen main eventin pariin. Yksikään joukkue ei ole vielä varmasti ulkona turnauksesta, joten panosta riittää vielä viimeisiin peleihin asti. Vastaavasti vain 3 joukkuetta on onnistunut varmistamaan paikkansa Upper Bracketissa (UB), joten 5 paikkaa on vielä auki. Toisen päivän positiivinen yllättäjä oli suomalaisten edustama OG, joka onnistui kuin melkein varkain nousemaan lohko A:ssa 4. eli viimeisellä UB paikalle. Tätä edesauttoivat hienot 2-0 voitot sekä Invictus Gamingista sekä VGJ.Thunderista. Suuren osaan kohteista kertoimet ovat hyvin haastavat, mutta pari poimintaa illalle ja yölle löytyy:
OG – Winstrike
2-0 voitto Winstrikesta varmistaa OG:lle paikan UB:ssa. Tämä antaa mahdollisuuden hävitä yhden ottelusarjan ilman, että tippuu pois turnauksesta, joten OG todellakin haluaa varmistaa top4 sijoituksen lohkossaan. Joukkueen support-pelaaja Jesse ”Jerax” Vainikka pelasi eilisen peleissä lähes virheettömästi pelistä toiseen ja joukkueessa on todella lahjakkaita yksilöitä, jotka pystyvät kantamaan myös muiden heikompia suorituksia yksittäisissä peleissä. Luotamme Jeraxin ja Topias ”Topson” Taavitsaisen tekemiseen sen verran, että sarja kääntyy meidän kirjoissamme 2-0 OG:lle ja näin kaikki suomalaiset nähdään upper bracketin peleissä main eventissä.
Vici Gaming – Optic Gaming
Opticia pidettiin osan silmissä jopa amerikan parhaana joukkueena turnaukseen saavuttasessa, mutta 3 päivän jälkeen tulostaulukko voidaan tiivistää sanaan pettymys. Joukkue komeilee tällä hetkellä viimeisellä paikalla, mutta huomionarvoista on, että viimeisenä päivänä se kohtaa ennakkoon kaksi lohkon heikointa joukkuetta. Sekä Pain Gaming että Vici Gaming ovat ennen illan otteluita yhden voiton edellä Opticcia, joten molempien taakse jättäminen vaatii Opticilta todennäköisesti vähintään 3 voittoa päivän peleistä. Optic on potentiaaliltaan edellä Vici Gamingia ja tarvitsee voittoja vielä illan viimeisessä pelissä, joten luotamme Pajkattin ja muun Opticin pirteään avaukseen lohkovaiheen viimeisessä pelissä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ