pe 17.08. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dota 2 The International 8 | Alkulohkot jatkuvat

Ensimmäinen päivä on takana alkulohkoja joukkueiden pelattua 2-3 peliä karsintalohkostaan. Päivän ehdottomia yllättäjiä olivat EG ja Fnatic pirteillä otteillaan ja joukkueilta voi odottaa tänäänkin voittoja suurella todennäköisyydellä. Team Secret, johon luotettiin ensimmäisenä päivänä, osoitti joukkueen kärsivän edelleen samoista ongelmista, mitkä ovat vaivanneet koko kalenterivuoden, joten tie upper brackettiin näyttää tällä hetkellä tuskaiselle. Virtus.Pro sekä PSG.LGD olivat odotetun kovat vaikka molemmat pudottivatkin yksittäisiä karttoja, mutta tie upper brackettiin on molemmilla suhteellisen hyvin hallussa. Muistetaan kuitenkin, että bo2:t sisältävät prosentuaalisesti paljon yllätyksiä, kuten nähdään eilisen 1-1 tulosten määrästä. Jo yksittäinen huono drafti voi lahjoittaa ennakkosuosikilta pois 2-0 voiton.
Team Secret – Virtus.Pro
Team Secretin eilinen sisälsi 1-1 tasurin ennakkoon heikomman Serenityn kanssa sekä selkeän 2-0 tappion VGJ.Stormille. Silmiinpistävää joukkueen pelaamisessa oli, että draftit olivat käytännössä joka pelissä ”häviäviä”. Sekä Serenity että VGJ onnistuivat valitsemaan itselleen vahvemman draftin ja Secret tuskin tulee onnistumaan draftissa voittavasti Virtus.Pro:takaan vastaan. No one, RAMZES ja muu joukkue ottavatkin hyvin todennäköisesti helpon 2-0 voiton sarjasta ja varmistelevat näin paikkaansa upper bracketissa.
Invictus Gaming – Fnatic
Fnatic oli eilen kokonaisuudessaan vahva joukkue, vaikka sulikin merkittävän kultajohdon ensimmäisessä pelissä Liquidia vastaan ja sarjan lopputuloksena 1-1. Läpi kesän jatkunut nouseva vire ei ollut selkeästi sattumaa ja Fnaticilta voidaan odottaa voittoja myös jäljellä olevaan 4 sarjaan. Fnaticin päivän toisessa pelissä vastaan asettuu Invictus Gaming. iG:n saldo oli eiliseltä 2x 1-1 tasuri sekä 0-2 tappio venäläiselle Winstrikelle, jossa varsinkin toinen peli oli täydellinen fiasko iG:lle. Lähtökohdat huomioiden Fnaticilta voidaan odottaa myös tähän sarjaan voittoa sekä early gamen dominointia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ