to 23.08. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dota 2: The International 8 | Finaali lähestyy

Turnauksessa saatiin taas viime yönä mahtavia hetkiä suomalaisittain kun Jeraxin ja Topsonin edustama OG selvitti tiensä turnauksessa jo kolmen parhaan joukkoon. Torstai yön pelit keskittyvät Losers Brackettiin, jossa putoamista vastaan taistelee 6 joukkuetta: Optic Gaming, Virtus.Pro, VGJ.Storm, Team Secret, Evil Geniuses ja Team Liquid.
Optic Gaming – Virtus.Pro
Optic kukisti edellisellä kierroksella Team Serenityn, joka oli päässyt turnauksessa pidemmälle kuin enne turnausta pystyttiin odottamaan. Virtus.Pro taas vastaavasti hoiti tyylipuhtaasti 2-0 sarjansa Mineskin kanssa ja eteni Opticin vastustajaksi LB:n 3. kierrokselle. Ottelusarjan lähtökohtana on Virtuksen selkeä ennakkosuosikin asema ja Opticin tarvitsee pystyä voittamaan drafteja päihittääkseen turnauksen voittajasuosikin. Nykyisessä metassa pelien voittaminen vaatii voittavia laneja ja tämä on näkynyt myös pelien kestoissa, koska suuri osa peleistä on päättynyt ennen 40 minuuttia.
On hyvin todennäköistä, että toinen joukkueista yrittää poimia draftissaan drowin ja tälle kylkeen vahvoja puskijoita, jolloin pelin keston odottama on pieni. Opticin molemmat pelit olivat 38 minuuttia Serenityä vastaan ja Virtus pelasi 53 ja 35 minuutin mittaiset väännöt Mineskiä vastaan. Luotetaan lyhyeen ensimmäiseen peliin ja livestä kannattaa myös kytätä lineja jälkimmäisiin peleihin, koska linet muuttuvat merkittävästi ensimmäisestä pelistä riippuen.
VGJ.Storm – Team Secret
VGJ.Storm palautui hyvin OG:lle koetusta shokkitappiosta ja voitti Winstriken suoraan 2-0 ilman suurempia ongelmia. Kaksi peräkkäistä Drowi-draftia mahdollistivat helpot voitot Resolutionin tarjotessa Drow Rangerin auran koko tiimin käyttöön. VGJ on nyt kärsinyt rangaistuksensa lohkovaiheessa tehdystä sääntörikkomuksesta ja saa käyttää jälleen normaalisti valmentajaa ja täyden aikapankin draftissa.
Bookkerit ovat asettaneet Team Secretin ennakkosuosiksi tässä otteluparissa, mikä on vaikea käsittää, koska VGJ.Storm on ollut selkeästi parempi joukkue turnauksen aikana. Secretillä ei ole ollut vielä yhtään helppoa ottelusarjaa turnauksessa ja se pääsi kolmannelle kierrokselle LB:ssä voittamalla Vici Gamingin vasta 3 pelin vääntämisen jälkeen 2-1. Lisäksi Secretillä on ollut suuria vaikeuksia draftin valintojen priorisoimisessa ja vastustajan draftin lukemisessa johtaen suuressa osassa peleistä hävinneeseen draftiin. Secretillä ei ole varaa antaa tällaista tasoitusta VGJ.Stormin tasoista joukkuetta vastaan. Otetaan siis lapulle tarjottu ylikerroin ja pienenä hakuna VGJ:n 2-0 voittoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ