to 23.08. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dota 2 The International 8 | Playoffit jatkuvat, ennakkosuosikkeja haastetaan tosissaan

Eilinen oli TI:ssä suomalaisittain oikein mukavaa katsottavaa, kun OG onnistui voittamaan lohko B:n voittajan VGJ.Stormin suoraa kahdessa pelissä. OG onnistui draftaamaan kaksi peliä putkeen heidän pelityyliiän vahvasti suosivan lineupin ja varsinki Jesse ”Jerax” Vainikan Winter Wyvernin voisi veikata olevan jatkossa early ban-listalla. Tänään pelataan Upper Bracketin välierät, eli voittajat näistä ottelusarjoista jatkavat UB:n finaaliin, jonka voittaja pääsee suoraa TI8:n finaaliin pelaamaan.
Team Liquid – PSG.LGD
Team Liquid jätti lohkovaiheessa hieman kysymysmerkkejä pelaamisestaan, häviten varsin monta early gamea, mutta vastaavasti joukkue osoitti olevansa edelleen yksi parhaista joukkueista pelamaan tappioasemasta. Ensimmäisessä pudotuspelissä Liquid pudotti Opticin tyylipuhtaasti 2-0 suoraan ilman suurempia ongelmia molempien pelien ollessa vain 30minuutin mittaisia. Nyt vastaan kuitenkin asettuu Opticia selkeästi kovempi vastustaja PSG.LGD, Kiinalaisten paras joukkue tällä hetkellä. PSG.LGD tiputti edellisessä otteluparissa Virtus.Pron, joka oli ennen tappiota bookkereiden suosikki turnauksen voittajaksi. Tähän mennessä koko main eventissä kaikki bo3:t ovat päättyneet suoraa 2-0, mutta tänään tilanne tulee todennäköisesti muuttumaan, koska joukkueiden välisestä ottelusarjasta on lupaa odottaa äärimmäisen tasaista. Ottaen huomioon kuinka tasaisista joukkueista on kyse, on pelien kesto line asetettu todella alhaiseksi Coolbetin tarjotessa 35min linena. Esimerkiksi PSG on ylittänyt 35min pelin keston edellisessä 9 pelissä peräkkäin.
OG – Evil Geniuses
Evil Geniuses pelasi todella vakuuttavat lohkot ja jatkoivat samalla linjalla myös ensimmäisen pudotuspelisarjan. Team Secret oli selkeä vastaantulija taipuen suoraan 2-0. EG:n pelaamiselle on tyypillistä todella varman päälle pelaaminen johdosta ja joukkue tyytyy useimmiten farmaamaan ja odottamaan ylimääräisen Roshanin raxien puskemisen sijaan, vaikka kultajohto olisi merkittävä. Otteluparin kiinnostavin yksittäinen match-up tulee varmasti olemaan midlanella, jossa kohtaavat Syed ”Sumail” Hassan ja Topias ”Topson” Taavitsainen, suurimmalle osalle yleisöstä tuntematon pelaaja, joka rekrytoitiin OG:hen vain pari viikkoa ennen avoimia karsintoja kesäkuun lopussa. Topson on yllättänyt turnauksessa todella positiivisesti ja voittanut mid-lanensa kovalla prosentilla ennakkoon kovempia pelaajia vastaan. Varsinkin Topsonin Zeus ja Monkey King ovat olleet tuhoisaa jälkeä vastustajien midlanereille. Mikäli Sumail ei pääse liian paljon johtoon laningvaiheessa, on OG:lla todella hyvät mahdollisuudet viedä jopa koko sarja.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ