ti 21.08. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dota 2: The International 8 | Pudotuspelien huumaa ja panokset kasvavat

TI:n toinen viikko alkaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun sekä Upper- ja Lower Bracketin ensimmäiset pelit alkavat. Team Liquid selvitti kuin selvittikin oman lohkonsa voitokkaasti viemällä EG:n keskinäisessä ottelussa 2-0. Toisen lohkon vei selkeästi, hieman yllättäen, VGJ.Storm ja amerikkalaisjoukkueelta voidaan odottaa myös playoffeissa vahvaa suorittamista.
Team Liquid – Optic Gaming
Optic Gaming oli vielä 4. lohkopäivän alussa viimeisellä sijalla lohkossaan, mutta voitti kaikki neljä lohkopeliään pyörittäen puhtaalla 2-0 pelillä sekä Vici Gamingin ja Pain Gamingin. Tätä seurasi tiebreaker, jossa ratkaisiin viimeisen UB:n paikan kohtalo, jonka Optic vei nimiinsä ja pääsi näin ollen viimeisenä joukkueena lohko B:stä ylemmälle kaavion puoliskolle. Opticia pidettiin ennakkoon jopa vahvimpana amerikkalaisjoukkueena, mutta lohkovaiheessa sekä EG että VGJ.Storm näyttivät huomattavasti vahvemmille joukkueidelle kokonaisuudessaan. Opticilla on kuitenkin potentiaalia sekä yksilö- että joukkuetasolla haastamaan turnauksen yhtä ykkössuosikkia Team Liquidia, joten on hyvin vaikea uskoa, että sarja menisi puhtaasti 2-0 Liquidille.
Tätä väitettä tukee myös Liquidin selkeät vaikeudet hyvin monen pelin aikaisessa vaiheessa, ja Opticin tasoinen joukkue osaa myös hyödyntää paremmin aikaisen johdon kuin osa Liquidin lohkovaiheen vastuksista. UB pelit ovat bo3, joten yhden pelin tappio ei vielä ratkaise sarjaa, jolloin joukkueiden on mahdollista kokeilla myös rohkeampia drafteja, johon varsinkin Liquid on taipuvainen. Tämä kaikki pelaa pussiin, että sarja ei mene suoraa 2 pelissä Liquidille.
TnC Gaming – Mineski
Molempien joukkueiden lohkovaihe oli vähintään ristiriitainen. Mukaan mahtui hyviä pelejä, mutta suurimmassa osassa peleistä joukkueilla oli suuria vaikeuksia pelien alkuvaiheessa ja varsinkin Mineski onnistui kääntämään hyvin harvan tappioaseman voitoksi. TNC haastoi hyvin kaikkia lohkon kärkijoukkueita, josta osoituksena esimerkiksi 1-1 tasapeli Virtus.Pro:ta vastaan. Varsinkin Pos2 ja Pos3 pelaajat Armel ja Sam_H ovat esiintyneet edukseen turnauksen peleissä, vaikka hävittyjä otteluita kertyikin kaikkiaan 9, 7 voitettua peliä vastaan. Mineskin tilastot vastaavasti olivat 5 voitettua peliä ja 11 hävittyä.
LB:n ensimmäiset ottelusarjat ovat bo1 ja kerrasta poikki, hävinnyt joukkue voi pakata laukkunsa ja suunnitella kotimatkaa. Joukkueet päätyvätkin tästä syystä tekemään todennäköisesti hieman perinteisempiä ns. ”solid drafteja” ja välttämään riskejä. Varsinkin alkupeli voi olla molempien osalta varman päälle pelaamista, koska yksittäiset tapot lähtevät kasvattamaan eroa lumipallon lailla nykyisessä metassa. Luotamme tällä kertaa bo1:n kuninkaisiin TnC Gamingiin. Lisäksi otetaan muutama selvä ylikerroin pois pienellä panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ