Dota 2 pe 24.08. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dota 2: The International 8 | Tänään selvitetään top 3

TI:ssä käynnistellään illalla toiseksi viimeinen päivä. Turnauksessa on enää mukana Upper Bracketin finaalissa OG sekä PSG.LGD. Lower bracketin turnauksessa viimeisestä oljenkorresta taistelevat EG, joka voitti viime yönä Virtus.Pro:n suoraa 2-0, sekä Team Liquid ja Team Secret.
Team Liquid – Team Secret
Secret onnistui voittamaan yöllä VGJ.Stormin puhtaasti 2-0 ja varsinkin toisessa pelissä Stormi heitti merkittävän johdon muutaman typerään tiimitaisteluun ja Roshan pit -kontrollin pitämiseen puskemisen sijaan. Tänään kuitenkin astuu liian iso sininen seinä kiivettäväksi Liquidin muodossa. Annetaan kuitenkin Team Secretin nousevalle formille sen verran arvoa, että luotamme Liquidin vievän vasta 2. pelin sarjasta selkeästi. Koska voiton kertoimet ovat aivan liian alhaisia, lähestytään tulosta tappojen kautta. Jos Liquid dominoi 2. pelin, kuten oletamme, rikkoutuu 6,5 tapon tasoitusline helposti.
PSG.LGD – OG
Suomijoukkue OG:ta vastaan asettuu kokonaisuudessaan turnauksen vakuuttavin joukkue LGD. Lohkovaiheessa muutama kartanmenetys, joilla ei ollut käytännön kannalta väliä. Tämän jälkeen playoff-vaiheessa 0 hävittyä karttaa vastassa Virtus.Pro ja Team Liquid. OG pelasi edellisessä sarjassa EG:tä vastaan ylivoimaisesti turnauksen parasta peliään. Kenties henkilökohtaisten kostohalujen johdosta, koska EG:ssä pelasi kaksi OG:n juuri ennen TI:n karsintoja hylänyttä pelaajaa FLy ja s4. N0tailin katse kättelyssä ko. henkilöille ja tuuletukset kertoivat kaiken, millainen lataus ottelusarjassa oli henkisellä tasolla. On vaikea nähdä, että OG pystyy hankkimaan samanlaisen latauksen UB:n finaaliin ottaen huomioon miten paljon isommalla heropoolilla kiinalaisjoukkue pelaa ja on varmasti opetellut yötäpäivää OG:n drafteja ja vahvaa heropoolia ulkoa. Tässä vaiheessa on pakko hypätä PSG.LGD:n kelkkaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ