Dota 2 ke 15.08. klo 23:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dota 2: The International 8 – Turnauksen avauspäivä

Tänään illasta alkaa Dotan vuoden suurin turnaus The International 8, jossa palkintopottina on tällä hetkellä n. 24 miljoonaa dollaria. Turnaukseen on valikoitunut vuoden aikana pelatuista Pro Circuitin turnauksista sekä avoimista karsinnoista maailman parhaat 16 joukkuetta. Turnaukselle on löydettävissä selkeät ennakkosuosikit, mutta verrattuna moniin muihin esports peleihin, ovat kärjen erot huomattavasti kapeammat ja reilu kymmenen joukkuetta taistelee realistisesti turnauksen voitosta hyvänä päivänä. Suurimmalla osalla turnaukseen päässeistä joukkueista on ollut taukoa virallisista peleistä johtuen TI:hin valmistavista bootcampeista, joten varsinkin ensimmäisten päivien osalta on tärkeää pitää panostus maltillisena, koska kuukaudessa joukkueiden voimasuhteet voivat heittää suuntaan tai toiseen merkittävästi. Tämän lisäksi lohkovaiheen pelit ovat bo2, joten 1-1 tuloksia tullaan todennäköisesti näkemään paljon tasaisissa match-upeissa, koska yksittäisen kartankin voitolla on lopullisen lohkosijoituksen kannalta suuri merkitys.
Evil Geniuses – VGJ.Thunder
USA vastaan Kiina. Evil Geniuses on esittäny pirteitä otteita hankittuaan kilpailevasta joukkueesta OG:sta itselleen Gustav ”s4” Magnussonin sekä Tal ”Fly” Aizikin. Joukkue koostu pitkän linjan dota-amattilaisista ja kokemusta isoilla areenoilla pelaamisesta löytyy merkittävästi jo entuudestaan. Varsinkin s4:n lisäys joukkueeseen yhtenä maailman parhaista solo-lanereista vapauttaa painetta pois muilta pelaajilta, jolloin muut pelaajat saavat helpommin tilaa kartalla. Vastustaja VGJ on käytännössä koottu vanhoista kiinaorganisaatioiden pelaajista, ja lähes jokaisella on vyöllään top3 sijoitus edellisistä TI-turnauksista. Sarjan todennäköinen tulos on 2-0, mutta valitettavasti kerroin on sen verran alhainen, että se ei kelpaa peleille, vaan lähestytään ottelua tappojen määrien kautta. Ottaen huomioon lyhyen pelin potentiaalin nykymetassa ja miten vähätappoisia joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet, on 56,5 tapon line aivan liian korkea sivuutettavaksi.
Team Secret – Team Serenity
Team Secret osoitti jo pieniä piristymisen merkkejä edellisessä turnauksessaan pitkän suvantovaiheen jälkeen, joka vaivasi joukkuetta käytännössä koko kevään. Joukkue kärsi jatkuvasti tappioita muita top 5 joukkueita vastaan ja TI8:ssa olisi oivallinen tilaisuus muuttaa tämä putki. Avauspelissä joukkueen vastaan asettuu ennalta yksi turnauksen heikoimmista joukkueista: Team Serenity. Serenity selviytyi turnaukseen Kiinan avointen karsintojen kautta päihittäen esimerkiksi Invictus Gamingin sekä LFY:n, joten missään nimessä ylijuoksu ottelusarjasta ei ole tulossa. Ottaen kuitenkin huomioon joukkueiden potentiaalin ja miten tärkeää turnauksen ennakkosuosikeille on ottaa puhtaita 2-0 sarjoja heikoimmista joukkueista lohkosijoituksen kannalta, kelpaa Team Secretin suora 2-0 voitto lapulle tänään.
Team Liquid – OG
TI:n ”suomalaisjoukkueiden” kohtaaminen on heti turnauksen ensimmäisenä päivänä. Team Liquidissa pelaa Lassi ”MATUMBAMAN” Urpilainen ja OG:ssa vastaavasti Jesse ”Jerax” Vainikka sekä uusi rekry Topias ”Topson” Taavitsainen. Ennakolta ottelusta on tuskin tulossa tasainen, koska Liquid on top3 joukkue maailmassa tällä hetkellä ja OG:n joukkue on kerennyt olemaan yhdessä vasta pari kuukautta pelaajavaihdosten jälkeen. Tähänkin otteluun lähdetään tappomäärien kautta. Todennäköisyys Liquidin täydelliselle ylijuoksulle on sen verran merkittävä, että 54,5 tapon line kuulostaa mahdottomalle saavuttaa pelin todennäköisen keston asettuessa 25minuutin paikkeille. Pienenä hakuna tähän suomikoitokseen otetaan myös ultrakillin (sama hahmo saa 4 tappoa tietyn aikarajan sisään) tapahtuminen, koska varsinkin Miracle pelaa hahmoja, jotka tekevät selvää useammasta kohteesta tappeluiden aikana, joten 4 tapon saaminen ei ole täysi mahdottomuus huomioiden kertoimen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ