to 22.08. klo 16:00

OG - Evil Geniuses

Turnauksen odotetuin kohtaaminen

Dota 2:n vuoden huipentuma The International jatkuu jälleen torstaina, kun turnauksen Main Stage -vaihe jatkuu kolmatta päivää. Päivän huipentaa kenties kaikista ottelupareista eniten odotettu OG – Evil Geniuses. Kaksikko, joiden välillä jännitystä löytyy enemmän kuin tarpeeksi jo pelien ulkopuolella. Ottelu alkaa 16:00 ja se on pudotuspeleissä totuttuun tyyliin BO3 (paras kolmesta).

OG pudotti vuoden takaisessa turnauksessa EG:n häviäjien kaavioon matkaten aina itse suoraan finaaliin ja turnauksen voittoon. OG:n Io -pick on osoittautunut turnauksessa käytännössä voittamattomaksi, ja torstain ottelusarjassa Io tuskin näkee aikaa ensimmäisen ban phasen jälkeen. Joukkueen onneksi sen carry-pelaajat Topson ja Ana ovat kykeneviä pelaamaan käytännössä mitä tahansa sankaria pelistä, ja esimerkiksi Topsonin suosima Monkey King on tällä hetkellä yksi heikoimmista melee-coreista, ja silti Topson onnistuu kääntämään sillä pelejä.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

EG:n ja OG:n jännitys tiivistyy noin vuoden takaisin tapahtumiin, kun OG:n kaksi pelaaja: s4 ja Fly päättivät hylätä joukkueensa juuri ennen avoimia karsintoja, jättäen joukkueensa käytännössä tyhjän päälle. Tämä jännitys purkautui noin vuosi sitten osittain, kun OG onnistu selättämään joukkueensa hylänneen kaksikon. Sama tilanne kuitenki hiertää ja luo lisää motivaatiota edelleen OG:n riveissä, ja vastaavasti EG:n kaksikko haluaa varmasti kuitata viime vuoden velat.

Pelillisesti OG oli täysin dominoiva NewBeetä vastaan. Joukkueen draftit olivat todella vahvat molemmissa sarjan otteluissa. EG taas oli hieman ailahtelevaisempi otteissaan, mutta jo pelkästään joukkueiden välinen jännite tuo oman paineensa molemmille kokoonpanoille. Tässä vaiheessa turnausta joukkueet ovat todella tasaväkisiä, ja ratkaisua haetaan todennäköisesti kolmen kartan kautta, joka on myös pääkohteemme iltapäivän otteluun. Sivukohteena otetaan OG:lle ensimmäisenä 10 tappoa ensimmäisessä kartassa, koska joukkue pelaa alkupelit nimenomaan tappojen ympärille.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>