la 24.08. klo 08:40

PSG.LGD - OG

OG:n viihdepeli vastaan Kiinan mallijoukkue

Dota 2:n The International -turnauksen toiseksi viimeisen päivän suomalaisittain mielenkiintoisin kamppailu käydään päivän toisena otteluna, kun kiinalaisen kotiyleisön suosikki ja viime vuoden finalisti PSG.LGD kohtaa viime vuoden voittajan OG:n, jossa myös suomalaiset Topson ja JerAx pelaavat. Ottelu alkaa aikataulun mukaisesti 08:40 ja se on totuttuun pudotuspelien tyyliin BO3 (paras kolmesta).

PSG.LGD on ollut tähän asti turnauksen vakuuttavin joukkue. Joukkue yhdistettynä omaan valmentajaansa, joka on mestarillisen taitava draftaaja, on edennyt ongelmitta voiton päähän finaalista. Joukkueessa ei ole yksittäistä heikkoa lenkkiä, ja tämän lisäksi pelaajat osaavat pelata käytännössä mitä tahansa sankarien yhdistelmää aivan maksimaalisella tasolla. Öljytty koneisto pelaa ns. oppikirja-dotaa ja joukkueella on pelien perusteella lähes kuudes aisti vastustajan suunnitelmista, jotka sortuvat pelaamaan liikaa oman draftinsa pelisuunnitelman mukaisesti.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

OG on eittämättä turnauksen viihdyttävimpiä joukkueita, ja kokoonpanossa on lukuisia pelaajia, jotka tykkäävät pelata sankareita, jotka eivät ole varsinaisessa metassa. Mainiona esimerkkinä Topsonin Monkey King, jota kukaan muu mid-laneri ei halua pelata. OG:n todella ainutlaatuinen pelityyli, jossa muu joukkue pelaa todella aggressiivisesti antaakseen tilaa core-pelaajalle Analle farmaa sekoittaa vastustajia jatkuvasti huolimatta, että pelityyli on varsin hyvin tiedossa. Juuri tämä “oppikirjasta” poikkeaminen on tekijä, jolla OG voi horjuttaa LGD:tä lauantain kamppailussa edetäkseen ensimmäisenä joukkueena turnauksen finaaliin.

OG:n aggressiivinen pelityyli johtaa yleensä tilanteisiin, joissa peli on “hit or miss”. Varsinkin ensimmäisessä pelissä, jossa on vähiten panosta sarjan kannalta voidaankin nähdä poikkeuksellisia valintoja draftissa ja todella nopea peli, mikäli toinen joukkueista snowballaa. Pääkohteena peliin otetaan alle 52,5 tappoa, koska huomioiden LGD:n kurinalaisen pelin ja snowballauksen mahdollisuuden, on linja todella korkea. Toisena kohteena lapulle otetaan LGD:n voittoa, koska joukkue on valitettavasti paperilla suomalaisjoukkueen edellä.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>