su 25.08. klo 05:00

PSG.LGD - Team Liquid

EU vs Kiina

Dota 2:n kilpavuoden huipennuksessa The Internationalissa siirrytään viimeiseen päivää, kun päivä käynnistetään alemman kaavion finaalilla, kun turnauksessa on mukana enää kolme parasta joukkuetta. LB:n finaalissa kohtaavat OG:lle ylemmän kaavion finaalissa hävinnyt PSG.LGD ja Team Secretin alemmassa kaaviossa kaatanut Team Liquid. Ottelu alkaa 05:00 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin BO3 (paras kolmesta).

LGD:n öljytty koneisto onnistui voittamaan avauspelin OG:ta vastaan, mutta tämän jälkeen suomalaisväritteinen joukkue onnistui sekoittamaan LGD:n pakan drafteillaan ja kääntämään sarjan itselleen. OG luki kriittisillä hetkellä pelistä karttaa paremmin ja käänsi tarvittavat tappelut edukseen LGD:n Amen jäätyä kiinni Roshanin edessä ratkaisevasti kolmannessa pelissä. LGD:n heikkoudet ovat nyt paljastettu, ja Liquidilla on vajaa vuorokausi aikaa perehtyä tapaan, jolla OG kaatoin Kiinan titaanin. Varsinkin draftien osalta LGD joutuu miettimään uusiksi prioriteetteja pickien ja bannien välillä.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Liquid oli lähes tuuliajolla lohkovaiheen ja tippui ylemmästä kaaviosta alempaan sekavalla esityksellä. Tämän jälkeen joukkueen suunta on kuitenkin kääntynyt, ja peliotteet ovat muuttuneet lähes käsittämättömällä käyrällä nousujohteisesti. Joukkue pelasi lauantaina todella vakuuttavat kaksi peliä, ja Secret näytti aivan eri joukkueelle kuin kaataessaan muutamaa tuntia aiemmin Vici Gamingin 2-0. Liquid on onnistunut parantamaan varsinkin lane-vaiheen pelaamistaan lohkovaiheesta, ja tämän ansiosta joukkue on löytänyt itsensä 20 minuutin kohdalla joko johdosta tai tasatilanteessa vahvalla late-game draftilla. Erityisesti joukkueen uusin jäsen w33, joka korvasi suomalaisen MATUMBAMANin on herännyt loistoon juuri ratkaisevalla hetkellä.

Lähtökohtaisesti Liquid pelaa enemmän LGD:n comfort-alueella verrattuna OG:n todella persoonalliseen pelityyliin ja jokerikortteihin drafteissa. Liquidin pelilataus on kuitenkin tällä hetkellä merkittävästi paremmissa kantimissa kuin LGD:n, joka näytti viimeisessä kahdessa pelissä jopa hälyttävän kesylle. Tämän johdosta pelivalinnoissa luotetaan Liquidiin, mutta marginaalien ollessa pienet myös yli 2,5 peliä kelpaa toisena kohteena lapulle, koska 2-0 kumpaan tahansa suuntaan on epätodennäköinen.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>