to 22.08. klo 13:00

PSG.LGD - Vici Gaming

Kiinan titaanien taisto

Voittajien kaavion päivän ensimmäisessä kohtaamisessa, järjestyksessään päivän kolmas kohtaavat kiinalaisen kotiyleisön kaksi suurta suosikkia, kotimaan omat johtotähdet PSG.LGD sekä Vici Gaming. Ottelu on playoff-vaiheessa totuttuun tyyliin BO3 (paras kolmesta) ja se alkaa aikataulun mukaisesti 13:00.

PSG.LGD passitti ensimmäisellä kierroksella Virtus.Pron puhtaasti 2-0 häviäjien kaavioon, kun todella sekavasti pelannut puolalainen joukkue oli lähes täydellinen vastaantulija ottelusarjassa. PSG porskuttaa vakuuttavasti kohti voittajien kaavion, kuten vuotta aiemminkin. Joukkue on selkeästi ottanut opikseen vuoden takaisista virheistä draftissa, ja on onnistunut lähes systemaattisesti poimimaan ns. Voittavan draftin. Joukkueen yksilöt ovat olleet jo pitkän aikaa yhteen hiottu koneisto, ja joukkueen tasapainoa voi lähinnä häiritä paljon ns. Normaalista pelistä poikkeavilla ratkaisuilla, esimerkiksi sankarivalinnoilla, joita ei ole vielä nähty tähän mennessä turnausta.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Vastustaja Vici Gaming käyttä yli neljä tuntia omaan sarjaansa TNC:n kanssa, ja onnistui lopulta voittamaan vastustajan kolmannessa kartassa käytyään ennen tätä kaksi peräkkäistä yli tunnin peliä. Vici on hyödyntänyt pelissään todella paljon suosittuja sankareita, kuten Shadow Demon, joka valitaan käytännössä jokaisessa pelissä, jos siihen ei kohdisteta bannia. Mielenkiintoisin taistelupari otteluun on kuitenkin supporttien sijaan corejen taisto, kun turnauksen ehdottomaan parhaimmistoon kuuluvat Paparazzi ja Ame ottavat mittaa farmaamisessa.

Tästä “paikallisottelusta” on vaikea ennustaa kummallekaan nopeaa ottelua, koska molemmat todennäköisesti päätyvät draftaamaan todella vahvasti late-gameen skaalautuvat coret, jolloin pelin keston odotusarvo nousee todella paljon. Molemmat core-pelaajat osaavat ottaa tilan kartalta, ja omistavatkin usein lähes puolia tuntia pelistä farmaamiseen ennen suurempaa sitoutumista kartalla tapahtuviin tappeluihin. Tästä johtuen pelivalintamme on ensimmäisen pelin (bookkereilla kartan) keston overi, jolle tarjotaan varsin maltillista linjaa lähtökohtiin nähden.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>