Team Secret - Evil Geniuses

ke 21.08. Klo 08:00

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tiistaiaamun toisessa voittajien kaavion ottelussa kohtaavat Team Secret sekä turnauksensa todella vaikeasti aloittanut Evil Geniuses. Ottelu on tässä vaiheessa turnausta BO3 (paras kolmesta) ja se alkaa OG – NewBee ottelun jälkeen, mutta arviolta noin 8:00.

Secret oli kokonaisuutena vahva lohkovaiheessa, ja ainoastaan kotiyleisön suuri suosikki LGD onnistui kiilaamaan itsensä eurooppalaisten edelle. Secretin ehdoton vahvuus on monipuoliset draftit ja joukkueen pelaajilla on useita eri comfort pickejä, joiden varaan peliä voidaan rakentaa. Ison varjon joukkueen tulevan pelin ympärille heittää historialliset seikat ja joukkueen jo lähes perinteinen tapa sulaa The Internationalissa kriittisellä hetkellä, nämäkin putket tosin katkeavat joskus, ja 2019 joukkue on ollut ehdottomasti parhaimmillaan moneen vuoteen.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Vastustaja EG on Pohjois-Amerikan suurin toivo taistossa turnauksen voitosta kovia eurooppalaisia ja kiinalaisia joukkueita vastaan. Joukkueen pitkän linjan konkarit Arteezy ja SumaiL tietävät mitä isoilla areenoilla menestyminen vaatii, ja joukkueen pelaajilla on varmasti edelleen muistissa katkera tappio OG:lle, joka päätti joukkueen pelit noin vuosi sitten.

Joukkueiden välinen kamppailu on kertoimien mukaisesti Secretin puolella, mutta EG:tä ei pidä koskaan aliarvioida play-off vaiheessa. SumaL on todella tuhoisa mid-lane pelaaja saadessaan hyvän match-upin, mikä taas ostaa aikaa Arteezylle farmata. Joukkueiden välisessä kohtaamisessa luotetaankin, että molemmat haluavat pelata late-game painotteisia drafteja, ja ensimmäiseen peliin poimitaankin pelin keston overia.