la 24.08. klo 05:00

Vici Gaming - Team Secret

Kumpi pelaa turnauksen parhaan pelinsä?

Dota 2:n The International -turnauksen toiseksi viimeisen päivän käynnistävät alemmassa kaaviossa yhden tappion päässä turnauksesta putoamisessa olevat kiinalainen Vici Gaming sekä Team Secret. Molemmat ovat olleet tämän vuoden Pro Circuitin vakuuttavimpia joukkueita, ja marginaalit joukkueiden välillä ovat todella pienet molempien pelatessa parhaalla tasolla. Ottelu on BO3 (paras kolmesta) ja alkaa aikataulun mukaisesti 05:00.

Kotiyleisön tuen elessä pelaava Vici tippui alempaan kaavioon hävittyään turnauksen tähän mennessä parhaalle joukkueelle PSG.LGD:lle. Joukkue on pelannut kokonaisuutena hyvin kurinalaista Aasian alueen dotaa: farmi ennen tappoja. Tämä korostui todella näkyvästi kahden kiinalaisen joukkueen kohdatessa, kun yksittäisessä pelissä oli alle 10 tappoa pelikellon näyttäessä jo pitkälle yli 20 minuuttia. Joukkue keskittyy tarjoamaan coreilleen tilaa farmata ja pelastamaan omat hahmonsa kuolemalta mieluummin kuin riskeeraamaan tappojen vaihtoja, jotka harvoin päättyvät tasan. Joukkue pelaa pitkälle core-pelaajansa Paparazzin ympärille, ja hänen ollessa koko pelin farmatuin, on joukkue todella vahvoilla.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Vastaan asettuu turnaukseen euroopan ykkösjoukkueena lähtenyt Team Secret, joka on ollut vaikeuksissa läpi play-offien riippumatta vastustajasta. Ulkopuolisen silmään on lähinnä näyttänyt, että Secret tekee juuri minimin, millä pääsee jatkoon. Joukkue on ollut systemaattisesti vaikeuksissa alkupeleissä, jopa turnauksen heikoimpia joukkueita vastaan ja ainoa syy miksi joukkue on edelleen mukana on aivan käsittämättömän hyvin koordinoidut teamfightit, joissa joukkue on mahdollisesti jopa turnauksen paras. Toinen merkittävä vahvuus Secretin turnauksessa on ollut joukkueen kapteeni ja draftaaja Pyppey, joka on onnistunut voittamaan draftin paria peliä lukuunottamatta kokonaisvaltaisesti vahvoilla drafteillaan, onkin suorastaan yllätys miksi joukkue on ollut niin suurissa vaikeuksissa peleissä, jotka olisivat pitäneet olla lähes varmoja voittoja normaalilla tasolla pelatessa.

Vaikka Infamous kaatuikin 2-0, on Secretin epätasaisuus todella huolestuttava merkki joukkueen tekemisessä, ja on todella vaikea uskoa, että eurooppalaiset onnistuisivat ryöstämään sarjan kahdessa pelissä. Vicillä on myös ollut vaikeuksia löytää kahta peräkkäistä nappisuoritusta, joten pääkohteemme on yli 2,5 karttaa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>