pe 02.02. klo 22:00

DR Kongo - Guinea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistavaa valueta tarjolla AFCON-kvartseissa! Viilettääkö Leopardit välieriin?

Afrikan mestaruuskisoissa on edetty puolivälierävaiheeseen ja moni turnauksen ennakkosuosikeista on jo pakannut kimpsunsa. Perjantaina Kongon demokraattinen tasavalta ja Guinea kamppailevat yhdestä välieräpaikasta ja tästä jatkoon menevälle joukkueelle voi olla luvassa vielä kovaakin menestystä.

*Kurkkaa tästä helmikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sébastien Desabren luotsaaman DR Kongon turnauskuntoa testattiin edellisessä pelissä toden teolla Egyptin toimesta, kun paremmuus ratkottiin vasta rankkareilla. Pelillisesti kongolaiset olivat aavistuksen niskan päällä eli ei Leopardien jatkopaikka millään tavalla vääryys ole. Lohkovaiheessahan meno oli jo vahvaa, vaikka viimeistely jättikin toivomisen varaa. Gaël Kakuta ja Théo Bongonda ovat todennäköisesti pelikykyisiä perjantaina.

Congolese Football News

@CongoleseFNews
[𝐓𝐑𝐀𝐈𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐄𝐒𝐒𝐈𝐎𝐍]

🏃🏾‍♂️ | Les Léopards 🇨🇩🐆 de la RDC se sont entraînés à huis clos ce mardi 30 à 18h30 à San Pedro.

Théo Bongonda et Gaël Kakuta étaient présent ! 🔙

🔜 Quarters-finals 🆚 Guinea 🇬🇳

#RDC #CAN2023 #AFCON2023 #TotalEnergiesAFCON2023


Guinea oli sen sijaan vaikeuksissa Päiväntasaajan Guinean kanssa, mutta vastustajan punainen kortti käänsi peliä siihen malliin, että Kaba Diawaran poppoo sai väännettyä väkisin voiton aivan lisäajan lopussa. Guinealta on sivussa lopuista peleistä Ilaix Moriba sekä Facinet Conte. Abdoulaye Tourén tilanne on vielä hämärän peitossa.

Guinea on ollut näissä kisoissa toistaiseksi erittäin hyvä puolustuspäässä, mutta kokonaisuutena match-up perjantaina menee kuitenkin Kongon Tohtorin hyväksi. Näillä kertseillä napsitaankin Leopardeja lapulle tasapelivarmistuksella. Maaliodottama on taas kohtalaisen alhaalla eli tasurin riski on iso. Uskalikot voivat toki painaa lapulle myös suoraa voittoa, mutta tässä vaiheessa +0/DNB vaikuttaa järkevämmältä.