MM-karsinnat 2022 pe 25.03. klo 17:00

DR Kongo - Marokko

Selviääkö Marokko ehjin nahoin Kongon Tohtorin käsittelystä?

Kongon demokraattinen tasavalta hakee Marokkoa vastaan historiansa toista MM-turnauspaikkaa. Vastustaja on Afrikan mantereen hankalimpia, mutta ei Kongon Tohtori tässä tyystin ilman saumoja ole. Avausmatsi pelataan perjantaina Kinshasassa keinonurmella ja mökistä tuskin löytyy kovin montaa vapaata istuinta.

Kongon DR:n rosteri ei myöskään ole mikään vitsi. Nimekkäin karsinnoista rannalle jäänyt oli Millwallia edustava Benik Afobe. Mukana on muun muassa Porton Chancel Mbemba, West Hamin Arthur Masuaku ja Marseillen Cédric Bakambu, muutaman jos mainitsee. Penkin päässä on maailmaa nähnyt argentiinalaisluotsi Héctor Cúper.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Marokon ryhmä on toki yksi maanosan parhaimpia ja viimeisin referenssi löytyy talvella pelatusta Afrikan mestaruusturnauksesta, jossa Vahid Halilhodzicin suojatit ylsivät puolivälieriin, jossa Egypti oli liian kova pala purtavaksi. Turnauksen jälkeen Hakim Ziyech ilmoitti lopettavansa maajoukkuepelit – valmentajan kanssa meni sukset ristiin. Kongon DR ei ollut näissä kekkereissä mukana, mutta tasonsa puolesta osallistuminen olisi ollut toki ihan oikeutettua.

Avausosaottelun maaliodottama on aivan pohjamudissa ja joku puristi saattaisi saada tässä jopa peliä underille, mutta en tähän kelkkaan lähde. Painetaan mieluummin kotijoukkuetta +0:n tasoituksella lipareelle, mutta panostellaan ohuesti. Cúperin ryhmällä on hieman kertoimia parempi mahdollisuus voittoon – tasurin uhka on kuitenkin huomattava.

10 euroa pelirahaa