ma 18.06. klo 13:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dreamhack Tours, CS:GO: Imperial – Gambit | Tiukalla välieräottelulla rahat taskuun!

Jatkaako Imperial loistavia otteitaan kävelemällä finaaliin?
Dreamhack Open Summer -turnauksen toinen välieräkamppailu pelataan tänään, maanantaina 18.6.2018 kello: 14.00. Toisessa välierässä vastakkain asettuvat hurjassa lennossa oleva Imperial, ja vaikeuksissa oleva Gambit.
Imperial suorastaan lensi välieriin voittaen ensimmäisessä ottelussaan Northin 16-12, ja murskaten toisessa ottelussaan puolalaisjoukkue AGO:n 16-4. North kaatui Trainissa, ja AGO kaatui Miragessa. Ottelut olivat erittäin tärkeitä ja merkittäviä voittoja Imperialille, sillä kyseessä on todella uusi joukkue.
Imperialin neljän pelaajan peruskokoonpano on ollut yhdessä nyt 126 kartan ajan, joka on tarkalleen 105 päivää. Joukkue teki kuitenkin pelaajavaihdoksen vaihtaen Asger “AcilioN” Larsenin pois, ja ottaen Kevin “kRYSTAL” Amendin tilalle. Kyseinen saksalaispelaaja on ollut joukkueen mukana nyt 16 kartan verran eli 42 päivää.
Gambitin tie välieriin ei ole ollut samanlaista lentämistä kuin Imperialilla. Gambit hävisi ensimmäisen ottelunsa tuoreelle tanskalaisjoukkue Opticille 7-16. Gambit kuitenkin nousi ylös voittaen Renegadesin ja compLexityn 2-0.

Karttavalinnat

Karttavalinnat ovat veikattuja, eivätkä välttämättä vastaa ottelun virallisia karttavalintoja.
Imperialilla on korkeammat kierrosvoittoprosentit viidessä kartassa seitsemästä. Gambitillä on korkeammat voittoprosentit ainoastaan Nukessa, ja Dustissa, joista Imperial poistaa Nuken, sillä joukkue ei ole pelannut kyseistä karttaa kertaakaan. Gambit ei myöskään ole Nuken ystävä, mutta joukkue on silti valmis pelaamaan kyseistä karttaa tarvittaessa.
Gambit saa edun karttavalinnoissa, sillä Gambit pystyy täten poistamaan Imperialin parhaan kartan, joka on selvästi Mirage. Kyseinen kartta ei ole loistava Gambitille, joten kazakstan- ja venäläisistä pelaajista koostuva joukkue voittaa karttavalinnat selkeästi.
Imperial joutuu valitsemaan omaksi kartakseen Trainin, joka on samalla hyvä kartta myös Gambitille. Täten Gambit saa valita omaksi kartakseen joko Overpassin tai Cachen, jotka ovat molemmat hyviä karttoja Gambitille.
Gambitin voitto karttavalinnoissa ei kuitenkaan ole niin suuri, sillä Gambitillä ei ole yhtä erittäin vahvaa karttaa. Jos Gambitillä olisi yksi kartta ylitse muiden, olisi Gambit varmasti tämän ottelun voittaja, mutta toisin kuin luulisi, on Gambit tasaisesti huono jokaisessa kartassa.

Imperial remove Nuke
Gambit remove Mirage
Imperial pick Train
Gambit pick Overpass
Imperial remove Dust 2
Gambit remove Inferno
Kolmas kartta = Cache

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jesse ”grilli” Pyrhönen