Konferenssiliiga ti 12.07. klo 21:00

Drita - Inter

Hyytyykö Inter Kosovossa? Maalinteko tökkii!

FC Inter on matkannut tiistaiksi Kosovoon, jossa se kohtaa toistamiseen Konferenssiliiga-karsinnoissa Dritan. Viime viikolla turkulaisjoukkue onnistui kairaamaan arvokkaan 1–0-kotivoiton ensimmäisessä osaottelussa, mutta miten käy vieraissa? Joukkueen maalinteon ruumiillistuma on jättänyt seuran ja sen jälkeen yläkerrassa on ollut vaikeaa, mikä on tuskin sattumaa. Isäntä on saanut Interin tavoin huilata viime viikon kohtaamisen jälkeen, joten tuoretta jalkaa luulisi löytyvän.

Kotijoukkueen sarjakausi on jo päättynyt, joten sillä ei näiden karsintakamppailujen lisäksi ole tällä hetkellä muuta murehdittavaa. Vastustaja oli viime viikolla melko heppoinen, mutta se ei poista sitä, että muutamia todella taitavia pelaajia ja reilusti jalkoja Dritalla on. Kotiyleisön eteen pääseminen piristää varmasti isäntiä, eikä Inter ainakaan viime viikolla pystynyt juuri kosovolaisia enempää vaaraa luomaan hyökkäyspäässä. Benjamin Källmanin lähtö on näkynyt viime aikoina valitettavan paljon Interin tekemisessä, kun se on jäänyt yhteen maaliin sekä Lahtea vastaan Veikkausliigassa että Drita-kamppailussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tällä kaudella Interin puolustus ei missään tapauksessa ole ollut kaikista tasaisin Suomessa. Rick Kettingin sekä Ruxin muodostama topparipari on toki monipuolinen, mutta puolustussuuntaan parannettavaa riittää koko joukkueella. Veikkausliigassa omissa on kolissut peräti 18 kertaa eli reilusti yli kerran per ottelu -keskiarvolla. Konferenssiliigan avausvastustaja ei ole mahdoton kaadettava, mutta mikäli Inter ei vieraissa yllä huippusuoritukseen, noutaja tulee. Kuten todettu, tällä hetkellä maalien tekeminen on vieraille haasteellista.

Jos kotijoukkue onnistuu maalinteossa kerran, se on vahvoilla. Toisaalta kahdella osumalla alkaisi jo haiskahtaa jatkopaikalle. Pelivalinnaksi haetaan Dritan nousua jatkoon. Ottelun maaliodottama on viime viikon pohjalta todella alhainen, mutta tämä voi pettää. Maalintekokilpailua Inter ei voittaisi tällä hetkellä – ei nykymiehistöllään. Mene tästä Sportazalle ja avaa pelitili! Löydät huipputarjouksia, parhaat kertoimet ja erinomainen kohdevalikoima.

 

10 euroa pelirahaa