Konferenssiliiga to 04.08. klo 22:00

Dundee United - AZ Alkmaar

Ota hurja vitosen kerroin talteen! Yllättääkö Ilmari Niskasen edustama Dundee United kotonaan Alkmaarin?

Hollantilaisjoukku AZ Alkmaar metsästää jälleen kerran paikkaa eurokentillä. Konferenssiliigan karsinnat alkoivat vieraiden kannalta ylivoimaisella esityksellä, kun bosniahertsegovinalainen Tuzla City jäi jyrän alle edellisellä kierroksella yhteismaalein 5–0. Perinteikäs Dundee United puolestaan pääsi edelliskauden Premiership-nelosena suoraan puolivälieräkierrokselle. Joukkue aloitti Skotlannin pääsarjassa viime viikonloppuna kautensa tasapelillä.

Todella kiinnostavassa otteluparissa hieman materiaaliltaan vahvempi Alkmaar aloittaa myöhemmin kuluvalla viikolla Eredivisien, mutta sen pelituntuma on varmasti vähintäänkin kohtalainen. Miehistö pelasi jo edellisellä karsintakierroksella, minkä lisäksi heinäkuu piti sisällään lukuisia kauteen valmistavia matseja. Viime kaudella hollantilaisryhmä tahkosi uunituoreessa Konferenssiliigassa itsensä neljännesvälieriin ja voitti oman alkulohkonsa. Torstaina käynnistyvän otteluparin voittaja on todella vahvasti tyrkyllä sarjaan, sillä viimeisellä karsintakierroksella vastassa on selvästi heikommista joukkueista joko Riga FC tai Gil Vicente.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Dundee voi olla todella pirullinen vastustaja hollantilaisille. Vaikka tuleva matsi onkin skotlantilaisten ensimmäinen karsintakamppailu, on kisakausi jo niin sanotusti avattu. Skotlannin Premiership käynnistyi viime viikonloppuna ja isäntä nappasi lauantaina 1–1-tasapelin sarjanousijaa Kilmarnockia vastaan vierasnurmella. Ian Harkes sai ottelussa punaisen kortin, mutta eurokentillä tällä ei luonnollisesti mitään vaikutusta pelikelpoisuuteen ole. Ilmari Niskanen tuli vaihdosta sisään viikonloppuna, joten jää nähtäväksi, onko suomalaishyökkääjä jopa avauksessa Alkmaar-kamppailussa.

Isäntien pelaajatilanne on erinomainen. Joukkue sai maalivahtiosastolleen vahvan ja kokeneen torjujan australiasta, kun Central Coast Marinersia edustanut Mark Birighitti vaihtoi Skotlantiin. Lisäksi joukkue sai vakinaistettua aiemmin Manchester Unitedista lainalla olleen taitavan nuorukaisen Dylan Levittin sopimuksen. Melko hyvin joukkue sai runkonsa pidettyä kasassa ja muutama täsmävahvistus takaavat isännille kelvollisen kilpavarustelun ainakin kansallisella tasolla. Loukkaantumisia ei karsintamatsin alla ole, joten parhaalla miehistöllä pääsee Jack Rossin miehistö liikenteeseen hollantilaisia vastaan.

Kotiottelu on isännille ehdottomasti iskun paikka, vaikka vierailija on paperilla hieman vahvempi. On kuitenkin selvää, että näin aikaisessa vaiheessa kautta – Alkmaarilla kansallinen sarja ei ole vielä edes alkanut – yllätykset ovat tavallistakin todennäköisempiä. Tannadice Parkin yleisö on varmasti odottanut kauden alkua kuin kuuta nousevaa ja lähemmäs kymmenen tuhatta silmääparia huutaa isäntiä voittoon. Ottelusta tulee takuulla viihdyttävä, eikä kummankaan joukkueen pelikirjaan kuulu peruuttelu. Betsivalinnaksi maistuu kotivoitto Sportazan tarjoamalla makoisalla kertoimella 5,00. Ota tämä huippukerroin talteen ja tsekkaa myös muut makoisat tarjoukset tästä!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa