Mestarien liiga ke 03.08. klo 21:00

Dynamo Kiova - Sturm Graz

Alkaako Sturm Grazin europelikausi voitokkaasti?

Sturm Graz haastaa keskiviikkona UCL-karsintojen kolmoskierroksella Dynamo Kiovan, joka pudotti toisella kierroksella dramaattisten vaiheiden jälkeen Fenerbahcen. Dynamo joutuu pelaamaan kotiottelunsa Puolan puolella Łódźissa – syynä on tietenkin Venäjän invaasio Ukrainaan. Dynamo-luotsi Mircea Lucescu on saanut kohtalaisen hyvin pidettyä joukkueen rungon kasassa syksyä silmällä pitäen.

Dynamo Kiovalla odottaa loppukuusta Ukrainan liigan startti. Kilpailullisia pelejä on kuitenkin jo alla kaksi – Fenerbahcea vastaan pelattiin juuri Łódźissa tasan ja Istanbulissa Dynamo kampesi jatkoon Oleksandr Karavaevin jatkoaikaosumalla. Lucescu joutuu keskiviikon matsiin ilman loukkaantuneita Ibrahim Kargboa, Vladislav Supryagaa ja Volodymyr Kostevychiä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA


Sturm Graz on ehtinyt pelaamaan Itävallan Bundesliigassa jo kaksi peliä ja viime viikonloppuna joukkue kaatoi itsensä RB Salzburgin. Euroopassa grazilaiset eivät ole vielä debytoineet alkaneella sesongilla, mutta viikonloppu toimikoon myrskyvaroituksena. Niklas Geyrhofer, Otar Kiteishvili ja Jakob Jantscher ovat sairastuvalla.

Dynamo on joukkueista ideaalitilanteessa vahvempi, mutta olosuhteet ovat painaneet Sturm Grazin hienoiseksi suosikiksi etenemään jatkoon. Dynamolla on vahvuudessa vain pari ulkomaalaispelaajaa – loput ovat lainalla maailmalla. Christian Ilzerin suojateilla on hyvät eväät kelpo tulokseen keskiviikkona, kun kummoista kotietuakaan ei Dynamolla ole. Tasurilla ja vierasvoitolla päästään lunastamaan.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa