KHL ti 11.01. klo 18:30

Dynamo Moskova - Jokerit

Jatkuuko Jokereiden vahva vire Dynamon vieraana?

Jokerit ja Dynamo Moskova kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella ja toisen kerran viikon sisällä. Molemmat joukkueet ovat napanneet tällä kaudella toisistaan kotikentällään, kun Jokerit vei viimeisimmän kohtaamiseen nimiinsä peräti 5–1-lukemin Helsingissä. Nyt joukkueet matkaavat jälleen Moskovaan, jossa Dynamo vei kauden ensimmäisen joukkeiden välisen ottelun nimiinsä 3–1-lukemin.

KHL:ssä, kuten myös muualla maailmalle, kärsitään tällä hetkellä paljon pandemiatilanteen aiheuttamista vaikutuksista. Jokerit on toistaiseksi pysynyt viime viikkoina kokoonpanonsa osalta pääosin terveenä, mutta tilanne on vaikuttanut Jokereihinkin ottelusiirtojen mudossa. Lauantainen Salavat Julajev Ufa-kamppailu jouduttiin siirtämään vierasjoukkueen heikon tilanteen vuoksi. Jokerit pääseekin jälleen hyppäämään Dynamo-otteluun äärimmäisen tuoreella jalalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jokerit jyräsi täysin Dynamon yli joukkeiden edellisessä kohtaamisessa Helsingissä. Ennen joulua Jokereiden osalta kateissa ollut maalinteon tehokkuus viime aikoina löytynyt todenteolla. Edelliseen kolmeen otteluun Jokerit on heiluttanut vastustajansa verkkoa peräti 15 kertaa. Helsinkiläisten kannalta äärimmäisen tärkeä asia on myös, että hyökkäyspään tukipilari Brian O’Neill palasi Jokereiden kokoonpanoon edellisessä Dynamo-ottelussa.

Dynamo on puolestaan hävinnyt kaksi edellisestä otteluaan. Jokereille kärsittyä selvää tappiota seurasi pistemenetys kotikentällä Neftehimik Nižnekamskille 3–4-lukemin jatkoajan päätteeksi. Vaikka Helsingissä pelattu ottelu ei sitä osoittanutkaan Dynamon joukkueesta löytyy äärimmäisen paljon tulivoimaa. Vadim Shipachev takuu jatkuvalla syötöllä äärimmäisen kovia tehopisteitä ja tulitukea löytyy myös Dynamon alemmista ketjuista.

Dynamo on esittänyt viime aikoina ailahtelevaisia otteita, mutta maaleja joukkueen otteluissa on nähty viime aikoina reilusti. Myös Jokerit on kunnostautunut viime aikoina maalinteossa ja helsinkiläisten hyökkäyspelaaminen on ollut todella tehokasta. Saman voi odottaa jatkuvan myös tulevassa ottelussa ja Uhmapelaajat suosittelee kirjaamaan lapulle ottelun maalimääräksi yli 5.5 maalia.

10 euroa pelirahaa