KHL pe 29.10. klo 19:30

Dynamo Moskova - SKA Pietari

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pystyykö Vadim Shipachev pysäyttämään usealla supertähdellä vahvistuneen SKA:n?

Alkukauden yksin tulikuumimmista joukkueista, mutta viime aikoina ailahtelevaisesti esiintynyt Dynamo Moskova isännöi äärimmäisen kovia hankintoja tehneen Pietarin SKA:n. SKA majailee läntisen konferenssin ykköspaikalla, kun taas Dynamo pitää hallussaan kolmatta sijaa vain viisi pistettä SKA:ta perässä.

Dynamo on myös viime aikoina napannut isoja voittoja muun muassa Ak Bars Kazanista ja Lokomotiv Jaroslavlista, mutta joukkueen tekemisestä puuttuu tällä hetkellä alkukauden tapainen terävyys ja varmuus. Syy tähän voi piillä joukkueen supertähtien valtavassa kuormituksessa. Vadim Shipachev on 22 ottelussa käsittämättömät 36 pistettä, mutta joukkueen kirkkaimman kärjen takaa tehokkuutta ei ole löytynyt tarpeeksi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Shipachevin johtama ykkösnyrkki kantaa niskassaan koko joukkuetta, joten ei ole ihme että Dynamon esitysten taso on aika-ajoin heitellyt. Joukkueen ylivoimaprosentti kuin myös tehokkuus tasaviisikoin on pudonnut alkukaudesta ja joukkue on nyt ajoittain väsyneeltä.

SKA Ice Hockey Club

@hcSKA_News
Alexander Volkov is returning to SKA!

The forward, who won the Stanley Cup in the NHL, has signed a four-year contract with our club which will run until 30 April 2025. He will wear the number 92 on his jersey.

Welcome back to Saint Petersburg! #hcSKA

SKA lentää neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Jo valmiiksi äärimmäisen laadukas ryhmä on viime viikkoina vahvistunut KHL-tason supertähdillä, kun Nikita Gusev, Mikko Lehtonen ja viimeisimpänä Alexander Volkov on lisätty SKA:n vahvuuteen. Tällä kaudella erityisesti SKA:n puolustuspeli on ollut joukkueen suurin vahvuus, mutta nyt myös hyökkäyssuuntaan on saatu huimasti lisää vaihtoehtoja.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet todella vahvasti tällä kaudella, mutta viime aikoina SKA:n vire on ollut joukkueista parempi. Viimeisimpien hankintojen jälkeen SKA:n materiaalin leveys on mykistävällä tasolla. Dynamo puolestaan on pitkälti Shipachevin luoman tehokkuuden varassa. Pelivalinnaksi nostetaan SKA:n voitto (moneyline).