CS ti 10.01. klo 13:30

EC Brugge - Case

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aivan uskomaton kerroin tarjolla! – Brassijoukkue Case pieksee rikkonaisen EC Bruggen!

European Pro League jatkuu tiistaina B-lohkon otteluilla. B-lohkossa kamppailee IKLA, los kogutos, EC Brugge sekä brassijoukkue Case. Jälkimmäinen kaksikko kohtaa tiistaina klo: 13:30 alkavassa ottelussa, joka pelataan paras kolmesta -formaatilla. Belgialainen EC Brugge on ilmeisesti rebuilding-vaiheessa rosterinsa kanssa, sillä joukkue käytti ennen joulutaukoa kahta varapelaajaa kokoonpanossaan. Joukkueesta lähti rosterin tähtipelaaja Richard ‘ritchiEE’ Mestdagh sekä Mateusz ‘matty’ Kołodziejczyk.

On vielä epäselvää, onko joukkue löytänyt kaksi viimeistä palastaan, mutta ainakin ennen joulutaukoa kokoonpanossa nähtiin myös suomalaisväriä, kun pitkään ammattilaiskenestä sivussa ollut Tuomas “SADDYX” Louhimaa komeili tilastotaulukon kärjessä joukkueen osalta. EC Brugge ei kuitenkaan ole kohdannut viime aikoina kovinkaan kovatasoisia vastuksia, ja paperilla on lähes pelkästään tappioita.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Case on vahva joukkue, jolla on hyvin potentiaalinen linari. Täysin vajaalla miehistöllä pelittelevä belgialaisjoukkue ei pysty brasseja haastamaan, ellei varapelaajina yhtäkkiä näy kaksikkona Oleksandr “s1mple” Kostyliev ja Mathieu “ZywOo” Herbaut. Tätä ei tietystikään tule tapahtumaan, jolloin Pinnaclen tarjoamat kertoimet Caselle ovat erittäin pelattavia.

Case Esports

@CaseEsports
Se acabaron las vacaciones, ahora toca trabajar.

¡Nos vemos mañana en el server! 🫡

#GoCase #CaseCSGO