CS ma 04.07. klo 16:00

EC Kyiv - Apeks

EC Kyiv haastaa jo hajonneen Apeksin

ESEA Advanced -liigassa pelaavat EC Kyiv ja Apeks kohtaavat maanantaina klo: 16:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Ottelu on liigan alemman bracketin välieräottelu, mikä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja etenee alemman bracketin finaaliin, kun häviäjä puolestaan menettää mahdollisuutensa nousta ESL Challenger -liigaan.

Apeksin kokoonpano on jo hajonnut. Joukkue pelaa meneillään olevan kauden loppuun vakituisella kokoonpanollaan, mutta melko varma voi olla jo siitä, että joukkue on lopettanut harjoittelun, ja joko harjoittelee jo tai edes kokeilee uusia pelaajia Asger “AcilioN” Larsenin ja Hugo “Chawzyyy” Güntherin tilalle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ottelussa asettuu vastakkain äärimmäisen motivoitunut ja nouseva EC Kyiv sekä jo hajonnut ja tulevaisuuttaan suunnitteleva Apeks. Motivaatio joukkueilla on täysin eri. Vaikka EC Kyiv paperilla onkin hieman heikompi, on joukkue jatkuvalla syötöllä tuottanut todella hyviä tuloksia. Kyiv on onnistunut voittamaan todella tasokkaita joukkueita, ja nousemaan HLTV:n joukkuerankingissa vain kolmen sijan päähän Apeksista.

Ukrainalaisjoukkueelle tarjottu yli 2,50 -kerroin kelpaa lapulle mainiosti. Joukkueen motivaatio on selvästi kovempi, joka on varsinkin Counter-Strikessä äärimmäisen tärkeä aspekti.

10 euroa pelirahaa